SaBıRrR TaŞıIıI

sakin_sakin

Bayan Üye
ARKADAŞLAR DERS ALINMASI GEREKEN BİR MESELEYİ ANLATAYIM İNŞ..EYUP PEYGAMBER İLE İLGİLİ....

Her yeri yara bere içindeydi eyub'un.Okadar ki vucudunda yarasız bir yer yoktu.Ama dilinde devamlı şükür vardı.Asla sitem yoktu Hakk'a.Hakikate küskün değildi.Kadere isli ve dumanlı bakmıyordu.''Nedir benim çilem,nedir benim günahım_?''gibi cahilane sözleri yoktu.O daima ''SENDEN GELEN HOŞTUR YA RAB!SEN HİKMETSİZ BİR İŞ YAPMAZSIN.DEMEK Kİ İHTİYACIM VAR Kİ ACI VERİYORSUN BANA.Nefsimi ıslah etmem gerekli ki çile çemberinde acı cerderesinde bir acı yasatıryorsun bana''diye sukrunu sunuyordu ılahi ufka.Hergun bir çiçek açar gibi vücudunda bir yara daha çıkıyordu.uzun bir zaman sonra diline düşmüştü bu acı çiçeği ve orada açmıştı ızdırap nilüferi.Dilinde çıkmaya başladı yaralar.Orasıda yara bere içinde kalırsa nasıl ibadet edecekti EYÜP.Ne ile Hakk'a yalvaracaktı.Bir dili kalmıştı ve onunla zikir ediyordu Yüce yaradıcıya.Bunun için yalvardı Allah'a ^YARABBİ YARALAR DİLİME ÜŞÜŞTÜ.SENDEN GELEN HERŞEY GÜZELDİR,İSYAN ETMEM.AMA SENİ DİLİMLE ZİKİR ETTİĞİMDEN DOLAYI YARALAR VİRDİME ENGEL OLUYOR.SENİ ZİKREDEMEMEKTEN KORKARIM.BUNUN İÇİN DİLİMİ BANA BAĞIŞLAONDA YARALARI AL YARABBİ^^bU DUA Hakkın çok hoşuna gitmiş onun bulunduğu hale sabır taşı olsa çatlarmıs ama EYup sabırla Rabbıne sukur duasıyla gelmıstı.Allah dılıne yara dusurmedı ve butun vucudunu yaralardan temızledi.ve ona yıkanması için bir pınar sundu.Eyüp onda yıkanıp yaralarından kurtuldu.Bir ay gibi pak oldu.......

Bu hıkaye yasanmıs.ben okudum cok etkılendım cok hosuma gıttı paylasmak ıstedım.Herkes sımdı dusunsun bi BİZ ŞÜKRETMEYİ BİLİYORMUYUZ.BİLMESEKTE :)BU HIKAYEDEN SONRA HERKEZ BİR ELHAMDÜLİLLAH ÇOK ŞÜKÜR DESİN İNŞ:106:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri