S£nsiZLik / By £sPoiR

Öncelikle arkadaşım resim hiç olmamış ne o öle adam güreşte giyilen donlardan giymiş gibi sözler zaten berbat foseptikten çıkmış gibi, ortada o nedir nere gidiyon kardeş sen babında bi kayık sal her neyse öle işte sonrasında oraya eğri büğrü ismini yazmışsın tamam genelleme olarak bakarsak accayip süper wowoww : P nese
Sevgiler
Saygılar
Annen Rakun,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle arkadaşım resim hiç olmamış ne o öle adam güreşte giyilen donlardan giymiş gibi sözler zaten berbat foseptikten çıkmış gibi, ortada o nedir nere gidiyon kardeş sen babında bi kayık sal her neyse öle işte sonrasında oraya eğri büğrü ismini yazmışsın tamam genelleme olarak bakarsak accayip süper wowoww : P nese
Sevgiler
Saygılar
Annen Rakun,

Annen ?

nasi yani

:S

kafam karisti.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hahahahahahahahahahahaha Öldum Bıttım

diesel geberme sen :p

Öz Annesi Değil

Kızın Adı Annen hahahahahahahahahahahaha

annen diye isim olurmu allah askina sende

iyice saf yaptin bizi

kız kafa bulmus büyük ihtimal.

kızlarin ismini prense sor o iyi bilir o ilgilenio

jagged misin ne haltsın arkadaşım önce saygı duymasını öğren sonra adam gibi yorum yazmsını bile sonra DA insan olmayı öğpren hadi başla belki en sonunda öprenrisin bunları

ve annem faln hiçbişiyim diil bu Tip öyle şımarık kendini bilemez bi kişilk sanırsam

yorumlara koptum hahaha
bence gayet güzel bir çalışma olmuş paylaşım için tskler :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri