Rüzgarsız bir gece..

diskoPaT

Kayıtlı Üye
Rüzgarsız bir gece

Rüzgarsız bir gece..Rüzgar yok gecelerimde..Perdem şuncağızcıkda olsa kıpırdamıyor bile..Dumanı üstünde sıcak nefesler alıp veriyorum geceye doğru..Sıkkınım lan gene..

Bazen rüzgar hep düz eser bende.. Öyle düz eser ki sanırım bu rüzgara takılıp gideceğim, ümitlerime hayallerim eşlik eder hemen heyecanlanırım..Hani bazende hiç bir şey olmaz ya..Ne dal kıpırdar ne yaprak..Sessizliğin içinde dolaşır yediverenler..Korkmazsın ama ürkersin..Çekindiğin bir şey yoktur belki ama, belki dersin..Demem deme, dersin çünkü..
Birde rüzgar tersine esmeye dursun, sana şaşırıp kalmakla yetinmeyeceği ni temenni edebilirim..Fütursuzca, en avalından bakışlar atarsın etrafaa..Ezberin bozulur..Artık tanıdığın bütün şerefliler ********dir..Ve sen bunu yeni görürsün..
Tek bir yönden gelmez acılar, sağlı sollu kontrataklarda dağılır defansın..Her bir şey üst üste gelir..Aniden hemencecik olur biter her şey..Saniyenin bilmem kaçta birinde her şey olup bitmiştir aslında..Anlamsız bakmaya erinip dövünmeye vaktin bile yoktur belkide..
Artık saçma sapan ümitlerinde yoktur..Ümitlerin olmadığı bir yerde susuz kuru fidan gibi yeşerememiş sıska hayalciklerinde yok olurlar zaten..
Sonunda pes edersin ki, dayanamayacak noktaya gelmişsindir..Beyaz bayrak çekip sallamadığın kalmıştır bir tek..Ama bir kere başladıya bu rüzgar dinmek bilmez gayrı..Kaçıp uzaklara gidesin gelir de bu zaten en kolayıdır, yapmazsın..HAni yapamayacağından değilde yapmayacağından..

Sıralı otogaz sistemleri gibi seriye bağlayan üst üste dertler bitmeyecektir..Ve sen bunu anlamak istemezsin..Bende anlamamıştım ..Evet
Tekrar doğrulmalıyımlı cümlecikler geçer içinden, denersinde ciddiye alıp, ama ikinci günün sonunda o kadar sabretmişsindir ki insanlara, olaylara 3. ve 5. şahıslara, ona şuna bunaa..Anasını satiiim deyiipp ağzını bozup pes edersinn..
Ezberinde bozulmuş ya, silinmiştir hafızan..Yinede günlerin gelir aklına, üç kağıt açılan günlerin..Bastıra bastıra silsende kara tahta iz tutarya o hesaptır, silemessin..Lanet olsun, unutamazsın..
Sana yanlış yapma joker hakkını kullanmıştır herBİRİleri..

Sevdiğin, seni sevmemiştir seni seviyorum demiştir..Dostların, kan kardeşlerin, ölümüne kankaların onlarda bırakıp gitmiştir..

Hiç esmese dersin artık çalmasa kulaklarımda ıslığını şu deli rüzgar..Hiç karayelden 4 şiddetiyle çarpmasa dalgalara..Dursa biranda her şey, her bir iki şey..

Cevabını bilmediğin sorularla ezberin bozulmuş, geçmişin yapboz gibi parçalara bürünmüş halde sendeleyerek yürürsün sokaklarda, hem üstelik sarhoşda diilsindir..Kendimden biliyorum..

diskopat

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri