Rüyanizda konusurmusunuz?
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Ara 2013 #2 ---> Rüyanizda konusurmusunuz? Malesef konuşuyormuşum.. Anneme diyorum hep; " yaaaaa ne dedimmm?!! " Bunun bir çözümü var mı? İlaç vs. Bilgisi olan etiketlesin bi' yerlerde.. :H
---> Rüyanizda konusurmusunuz? Malesef konuşuyormuşum.. Anneme diyorum hep; " yaaaaa ne dedimmm?!! " Bunun bir çözümü var mı? İlaç vs. Bilgisi olan etiketlesin bi' yerlerde.. :H
LocKe GururLan Bayan Üye 26 Ara 2013 #4 ---> Rüyanizda konusurmusunuz? Bilmiorum )) Ama Birkeresinde Rüyamda Agliordum Sabah Kalktigimda Gözlerimde Yas Vardi...
---> Rüyanizda konusurmusunuz? Bilmiorum )) Ama Birkeresinde Rüyamda Agliordum Sabah Kalktigimda Gözlerimde Yas Vardi...
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 #6 ---> Rüyanizda konusurmusunuz? Çok nadir
XPeke Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 #8 ---> Rüyanizda konusurmusunuz? tabiri caizse ölü gibi uyurum. nefes alışım bile duyulmuyormus
Valetta Bayan Üye 17 Nis 2014 #9 ---> Rüyanizda konusurmusunuz? Görürüm ama konuşmam yani en azından öyle olduğunu düşünüyorum
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 26 Nis 2014 #10 ---> Rüyanizda konusurmusunuz? Görürüm ama konuşmam
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 28 Kas 2015 #15 ---> Rüyanizda konusurmusunuz? aradabir rüya görürürüm ama konuşmam