Rüyamıydı sana hissettiğim aşk...

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
ÖYLE BIR SEY’SIN KI…
Rüyamıydı sana hissettiğim aşk...

Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyecegimi biliyorum.ulasilmaz oldun hepdokunmakhissetmek ve dolu dolu yasamak isterken senikocaman bir yalnizlikti payima düsen.

Payima düsen her seyi erteledim ama erteleyemedigim bir sey vardisana benziyordu.su olsandokundugumda bozulurdun.bozulmayan bir sey din…

Gidilecek yer olsan sonu olurdusonu olmayan bir sey’din…

Uykuda görülecek bir rüya olsan uyanirdimbeni rüyamdan uyandirmaycak bir sey’din…

Seni düsünürken yoruluyorum desem dünyanin en büyük yalani olur.yalanim yok.

Bugünden yarina ne kalir bilmem ama sen kalirsin tipki yatagi degismeyen irmak gibi.bana hep kendimi hatirlatan bir seysin sen.uzaksinyakinsinözlenensin ama bugün degil yarin gibi bir sey’sin sen.

Gecenin karanlik yerindeküçücük bir isik bile olsan yine de istiyorum seni.bugün her ölümle biraz ölürkenseni düsündükçe hayata dönüyorum yeniden.

Gelincikler gibi bir mevsim degildört mevsimköse bucak…kim ne derse desin dönmeye niyetim yok.bir kentin ortasinda tek basima kalsam da çiglik çigliga söylerim seni sevdigimi.bir tek benim sevgimle yasansa da bu sevda seviyorum seni.sensiz dallarini yitirmis bir agaç gibi yapayalniz olurumkalabaligin ortasinda bile.

Firtinali bir denizin en sakin limani gibi bir sey’sin sen.o limandaki tek yolcu da ben…

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri