Rüyalarınızdan etkilenir misiniz?
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 19 Ara 2009 #2 ---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? hAYIr ETkİLenmEM GEneLDe çoK AZ rÜYA GÖrürüM Ama göRdükleriMİde bAZEN yAŞARım =)
---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? hAYIr ETkİLenmEM GEneLDe çoK AZ rÜYA GÖrürüM Ama göRdükleriMİde bAZEN yAŞARım =)
ashli Bayan Üye 19 Ara 2009 #3 ---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? Çok fazla ve çok kötü rüyalar görürüm karabasan gibi ve bazen etkilenirim..
---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? Çok fazla ve çok kötü rüyalar görürüm karabasan gibi ve bazen etkilenirim..
C carlos oliviera Kayıtlı Üye 19 Ara 2009 #4 ---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? etkılenıyorum ozellıkle ayrıldıgım ınsanı gorunce ınanılmaz canım yanıyor
---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? etkılenıyorum ozellıkle ayrıldıgım ınsanı gorunce ınanılmaz canım yanıyor
LuNa. Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #7 ---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? yoo gülüyorum vay a nokta qü diyorum
n2mikedi7 Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #8 ---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? Tabikide...Bazen kabuslar görüyorum kalktığımda ter içinde buluyorum kendimi
---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? Tabikide...Bazen kabuslar görüyorum kalktığımda ter içinde buluyorum kendimi
HüzüN MeLeĞi ~ Bayan Üye 8 Ocak 2010 #9 ---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? 1 aydır hergün rüya görüyorum etkilendiğim oluyor elbette
İnci 1907 Prenses 8 Ocak 2010 #10 ---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? ewt genelde çıkıyo rüyalarım
AySe^^ Bayan Üye 16 Ocak 2010 #15 ---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? Gördüğüm rüyaya baqLı ama,etkileniyorum ya..
bitter_im Bayan Üye 16 Ocak 2010 #16 ---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? arada sırada etkilendigim olur..
GamzeLiim Bayan Üye 19 Ocak 2010 #17 ---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? Aradı sırada etkilendiğim oluyor
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 20 Nis 2011 #18 ---> Rüyalarınızdan etkilenir misiniz? pek rüya görmem.. görüyorsam da hatırlamıyorum