rüya gören anlatsın hayrayoralımmmm :)

optimist_cadı

Bayan Üye
rüyanısı anlatın hayrayoralım millet :D
başlıorm ...
kırmısı süper bi elbise vardı üstümde :D o kdr güsldi kii aynaya bakıodm önce etei kısaydı biras :) snra eski erkek arkdşımı gelip baırıodu bana odun ! sinir oluodm ona aynı elbiseyle ordn çıkıodm yolda yürürkn uyandım :D:D

Ben dün gece ruyamda İngilizce öğretmeniLe tartışıodum:D:D sinir ediodu Rüyamda benı:D:D bide kiralık ev arıodum ruyamda hocaya:D

dün gece boğaz köprüsünden bir kadını kurtardıM.. sanırm bu gündz okuduğm kitapla ilgiliydi :D ( hani gündz işn gece düşün :D )

sonra o kadına aşk oldM.. ! sonra düşndm ama ben niğde deyim diye!
bayaa aklımı kurcaladı bu ! nası olurda bi anda istanbulda hatta boğz köprisnde hadi oldu bi kadını falan kurtarıyorum nası olur diordum ! sonra kadn bana baktı bunların hepsini unuttM.. !
we sonra rüya bitti :( ( kahretsiN ! :(

1 yaş fazla bi aşık olduum kızı ziyaret edioduk içimde çok güsel bir duygu vardı sahiplik duygusu

rüyamda Eski sevgilimin video larını izliodum telefonda bi tanesinde altı görünüodu hahaha Gerisini hatırlamıom

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri