rütbe ve resimli anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

th3_qara

Kayıtlı Üye
sitede rütbe sistemi warmı?yoksa nie yok?

bide siteye resimli anlatım bölümü koysanız çok iyi olur.yada videolu anlatım da olur.çünkü ben resimden çok video çekiyorum.

avatarınızın altına bakarsanız rütbelerinizi görürsünüz arkadaşlar..ayrıca bayanlar içinde prenses rütbesi var vs dahadaeklenecek..

saygılarımlar

Arkadaslar Oncelıkle Şunu Soylıyeyım Biz Bu konunun ustune düşmedık cunku herkesı eşit goruyoruz ama rutbe onemlıı benım ıcın dıyenler varsa ozel rutbeler yaparız msj sayısına gore rutbe yukselır ..

Ayrıca Bayanlarda Istısnalar Harıc 50 msjı Gecenlere Miss Prenses Yetkısı Verılıyor ..

resımlı anlatıma gelınce ne konuda resımlı anlatım bolumu ıstedıgınızı anlamadım?

saygılar Admin

benım 550 msjım varr ben ne prenses olcam heheheh saka tabıkıde ya rutbe derken bole ayrımcılık ıcın deıl ısın esprısı olsun mesela burda hıc msj yazmayanda uye bende uyeyım anlatabıldımmı bılmıorum:D:D

ewt gayet açık bi şekilde anlattın:D:D

ayrıca resimli anlatım nerden programların resimli anlatımının bölümünü kastetmiştim:D

---> rütbe ve resimli anlatım

wolfteam adlı 1 oyun vr bilmem biliyormusunuz o oyunda rutbeler vr onları kullanılabilirmi olursa guzel olur ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri