Rütbe Benden Sorulur ; 7 SENE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.NavyBlue

Essalâtü hayrün minen-nev
Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm Kardeşlerim , Abilerim , Ablalarım. 15 gün geçmiş olsa da forumdaki 7.senem :) İlkgünden beri iyiki tanıdığım dediğim bir çok insan oldu.İsimlerini tek tek vermeyeceğim.Onlar kendilerini biliyorlar zaten.

Uzatmıyorum.Daha nice beraber sağlıklı senelere diyorum sizlerle :)

vR8qDp.jpg

---> Rütbe Benden Sorulur ; 7 SENE

Benden de 6 sene yaşlandik kardeşim :) geçmişte ben pek aktif değildim ama 6 sene geçti ya

beraber olamaya devsm :)

Nice 7 senelere. Benim de yaklaşık 5.5 senem olmuş maşallah :R Forumların popularitesinin yıllar önce azalmasına rağmen Düşlerforum'un hala bu düzeyde bir aktifliğe sahip olması gerçekten güzel ve takdire şayan :)

Nice 7 senelere. Benim de yaklaşık 5.5 senem olmuş maşallah :R Forumların popularitesinin yıllar önce azalmasına rağmen Düşlerforum'un hala bu düzeyde bir aktifliğe sahip olması gerçekten güzel ve takdire şayan :)

Hep birlikte kardeşim :) Evet özellikle son 1-2 aydır eski günlerine dönmesi güzel.

Nice senelere kardeşim.. iyiki varsın forumda

İmreniyorum sizlere .) Beraber büyümüs,aile gibi olmussunuzdur bunca senede.Dostluklariniz,güzel paylasimlariniz hic bozulmasin nice senelere .)

Iyiki varsın renktaş , daha Nice senelere inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri