Runje baş tacı

LîNKîN_PâRk

Kayıtlı Üye
runje028.jpg

Sezon başında yediği hatalı gollerden sonra gönderilmesi bile gündeme gelen Hırvat kaleci, son oynanan Gençlerbirliği maçında da devleşerek, kendisini izleyenlere parmak ısırtıyor. Runje, “Görevimi yapıyorum” dedi
Son üç maçtır kalesinde gol görmeyen Beşiktaş kalecisi Runje Ankara deplasmanında G.Birliği forvetlerinede gol izni vermeyerek takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.Bu sezon 26 maçta yediği 23 golle Süper Ligin en az gol yiyen kalecilerinden biriside olan Hırvat kaleci, ligde son on maçta kalesinde sadece 6 gol gördü. Runje Beşiktaş’ta her maçta 90 dakika oynayan tek futbolcu ünvanınıda elinde bulunduruyor. Gösterdiği performansla kalesini gole kapadı. Takımın güvenini kazanan Runje, “Benim başarılı olmam pek önemli değil, mühim olan takımım şampiyonluğu” dedi.
ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Beşiktaş’ın Hırvat kalecisi, başarısındaki sırrını açıklarken mütevaziliğini elden bırakmıyor. Takım halinde iyi oynadıklarını ifade eden Runje, “Sakat futbolcuların çokluğu yüzünden sezon başında sorunlar yaşadık. Ama şimdi defansımız oturdu. Artık takım arkadaşlarım beni, bende onları daha iyi tanıyorum. Önceden kalemizde beş altı gol pozisyonu verirken, şimdi maç boyunca verdiğimiz pozisyon daha az haliyle bu da sonucu etkiliyor. Şampiyonluk için ise bütün maçlarımızı kazanmaktan başka çaremiz yok. F.Bahçe’de kaybederse mutlu sona ulaşırız diye konuştu.
Kaynak: tercüman

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri