Ruj Renkleri 2012

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
image.raw
image.raw

image.raw
image.raw

image.raw
image.raw

image.raw
image.raw

image.raw
image.raw

---> Ruj Renkleri 2012

İnce dudaklılar açık, kalın dudaklılar koyu renk kullanmalı. Çünkü, ince dudaklar açık renk kullandığında daha dolgun gözüküyor. Kalın dudaklar da koyu sürünce daha normal bir görünüm oluşuyor. Bana gelirsek, dudağım ne kalın ne ince ama kırmızıyı her zaman tek geçmişimdir :) Teşekkürler :R

---> Ruj Renkleri 2012

Ya bu dizilerde filan kullanıyor pembemsi ten rengnde cok dogal duruyor ama hiç ruj gibi durmuyor onun markası numarası ney bilen var mı?

---> Ruj Renkleri 2012

Hu hu biliyormusunuz o ruju? [MENTION=151116]LaZZkopateLLa[/MENTION] , [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] , [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] , [MENTION=25600]'birgül[/MENTION]

---> Ruj Renkleri 2012

Nude ruj denilen ruj modeli olabilir mi acaba dediğin :) [MENTION=155776]lolamera[/MENTION]

---> Ruj Renkleri 2012

Nebiliyim ca nım ya böyle mat bişi fonteden zerine sanki pudra sürülmş öyle güzel duruyorki cok dogal dikkat ettin mi bilmiyorum bu ferihada sarısın bir kız var ya güzel bişi o kullanıyordu umarım tahmin etmişsindir [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] ...

Çok istiyorum ondan ama bilmiyorum bu sekildede tarf edemem ki satıcıya.Acaba o dediğin mi oysa hemen alırım öyle istiyorum yani

---> Ruj Renkleri 2012

Ten rengi ve tonlarına yakın olduğu için ilk aklıma gelen o oldu. Ama [MENTION=155776]lolamera[/MENTION] ' nın anlatmak istediği o mu bilmiyorum :R

---> Ruj Renkleri 2012

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] kapatıcı + fondoten + pudra bunlardan birini sürüp daha sonra istediğin ruju sür .. fazla değil

parmağınla ruju dudağına dağıt daha doğal kalıcı renkler elde edersin ..

mat renkler kullanma ama sedefli renkler kullan :R

---> Ruj Renkleri 2012

nude.jpg

şu renkten mi?

ve yaa

vanessahudgens-wearing-mac-lipstick-cremednude.jpg

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Ruj Renkleri 2012

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] kapatıcı + fondoten + pudra bunlardan birini sürüp daha sonra istediğin ruju sür .. fazla değil

Güzel yaklaşım :R

---> Ruj Renkleri 2012

Hımmm teşekkürler kızlar ya cok sagolun Nude ye baktım olabilir hani benziyorda ...Dediğini deniycem Ayşegül genelde seffaf parlatıcı kullanıyorum ben rujlarla pek aram yok ama dediğim gibi deniycem :RR

---> Ruj Renkleri 2012

Güzel yaklaşım :R

Hımmm teşekkürler kızlar ya cok sagolun Nude ye baktım olabilir hani benziyorda ...Dediğini deniycem Ayşegül genelde seffaf parlatıcı kullanıyorum ben rujlarla pek aram yok ama dediğim gibi deniycem :RR

Ben genelde bu şekilde kullanıyorum :R kapatıcı ruj + istedğim renk ruj gerekirse parlatıcı :D

Ruju parmağımla dağıttığımda daha doğal duruyor..

neyse canım :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri