Ruhumla Sevdim .♥

Bayan Taruz

Bayan Üye

Merhaba öncelikle sevgimi anlatmıcam biraz olsun bahsetmek istiyorum dinle.
Onu gönlüme göre yazmış yüce Rabbim napim aşık oldum işte nefesini nefesime ölümüne çektim gerisine ötesine ben yemin ettim ikimizin ortak soy ismi olmasını istedim kutupta yaz istemek kadar çok istedim çölde bir damla suya muhtaç gibi muhtaçtım ona. Onu içime sonsuza çektim dileğimi tuttum varsın o da kabul olmasın. Varsın yalandan yanan güneşte sönsün yeterki o bana varsın beni alan o şarap yıllandıkça değer bulur ya o da gün geçtikçe bende değeri büyüyor zamanla herkes aşk bitiyor diyor benim zamanla aşkım büyüyo kafam neden ve keşkeyle dolu. her nefesimde dilimden düşmeyen bi parçasın bir martı denize olan aşkını nasıl haykırıyorsa bende ona haykırıyorum onu ondan bile çok seviyorum ben gözyaşımla o tek bi bakışıyla anlattı kendisini acılara boyun eğiyorum çünkü aslında sevmek acılara boyun eğmektir dünyaya ışığı yetişmesine en çok olan yıldızın uzaklığı kadar çok seviyorum 4 değil 6 duvar arasında kalsamda seviyorum gözlerimi kapatıp onu kalbime kazıyorum her güzel şeyin bi sonu vardır diyorlar ya benim ona olan duygum çok güzel ama sonu yok güneşin ateşi gibi yanıyorum sevginle çölün ortasında hasretiyle donarım gözlerimin üstündeki karabulut o hep bir ağacın toprağa duyduğu aşk gibi bütün kollarıyla toprağa sımsıkı tutunması misali seviyorum taşıdığım bendeni kalbi bırak ruhumla seviyorum beden ölür kalp unutur ben onu RUHUMLA sevdim o ne durur nede ölür...♥

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri