RTÜK ayrıcalığı :(

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Bu RTÜK ' ten bıktım usandım kardeşim yaa..

Millet kan görünce etkileniyormuş.

İzlemesinler o zaman :mad:

Çoğu sahnelerde kan bile gözükmedi.

Gerçekçiliğimizi kaybettirme çalışması içersine girmiş durumda Zahid Akman :mad:

Ama bakıyoruz ki tesadüfen denk geliyorum.

Samanyolu ekranında yayınlanan ''Tek Türkiye'' adlı dizide teröristler bütün köylüleri öldürdü..

Yüzlerinde derseniz KAN KAN KAN !!

Aynı kan,aynı sahne bizde olsaydı yayından kaldırılırdı !!

Türkiye'nin gerçeğini yansıtan diziyi bir türlü çekemiyorlar.

Her şey güllük gülistanlık değil

Pembe dizi niyetine geçirir oldular artık..

Buradan RTÜK'ü de kINIYORUM !! 50 Cent'i getirmek için verilen parayı Kurtlar Vadisi Pusu'ya vermeyen SHOW TV'Yİ DE KINIYORUM !!!!

Buradan RTÜK'ü de kINIYORUM !! 50 Cent'i getirmek için verilen parayı Kurtlar Vadisi Pusu'ya vermeyen SHOW TV'Yİ DE KINIYORUM !!!!

Haklısın ama Tek Türkiye ile Kurtlar Vadisi bir olamaz.Bir kere Kurtlar vadisi daha çok izleniyor ve sahneleri oldukça gerçek.Tek Türkiye de ise bildiğim kadarıyla fazla çatışma yok.Çoğu insan Polat Alemdar'ı örnek alıyor zaten.Tek Türkiye'de kimi örnek alacaklar da? :)
Zaten Kurtlar Vadisi sezon finaline girince reytingleri hep Tek Türkiye almıştı :D
Merak etme zaten diziyi Show elinden kaçırdı ve başka bir kanala geçti :)

Sevindim ... Neymiş efendim ? Raci abinin SHOW sahibiyle özel hukuku varmış.Varsa bassın parayı da alsın görelim.Yarı yolda bırakıyor.Keşke iflas etse...Yeni kanalımız reyting sıralamarında başarı elde etsin de ağzı açık kalsın herifin ...

İzlenme oranlarıyla sahnelerin alakası yok Gizem.Tek Türkiye'yi izlemeyebilirler veya Kurtlar Vadisi'ni izlemeyebilirler ama tüm izleyicilere sunuluyor.Neden başka dizilere tölerans gösteriliyor anlamak mümkün değil gerçekten...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri