RTE Cumhurbaşkanı

Berossa

Kayıtlı Üye
Cumhurbaşkanı RTE olursa, başbakan kim olur? dahası seçime giden yeni AKPli başbakan seçimi kazanır mı?

---> RTE Cumhurbaşkanı

RTE nin bir şansının olduğuna pek ihtimal veremiyorum açıkcası. son süreçler bocalamalar sonucu güven kaybı obama ve RTE yi götürür..

---> RTE Cumhurbaşkanı

Cumhurbaşkanının bu ülkede etkisiz eleman olduğunu var sayarsak.. neyse. :Ç

---> RTE Cumhurbaşkanı

Abdullah gul olabilir. Ama abdullah gulun basbakan olmak isteyecegini dusunmuyorum.

Rte ve ekibine basarilar dilerim... dualarimda..

---> RTE Cumhurbaşkanı

yürübe tazyikerdogan kım tutar seni Cumhuriyeti bitirmeye calısan adam cumhurbaşkanı olucagnı dusunmuorum açıkcası.. ama oladabılır tazyikten herbişey beklenır

---> RTE Cumhurbaşkanı

cemaat ile arası açılan RTE yi içten yıkacak çalışmalar duyumlar arasında cemaat ikinci bir parti kurarsa RTE baraja bile giremez zira akp içeriği cemaat ağırlıklı safdısı edilir seçimlere farklı çalışmalar var gibi. şuan paketlerden can kurtaran simidi arıyor ama olmuyor hiç kimseyi memnun edemeyen paketler çıkıyor

---> RTE Cumhurbaşkanı

cemaat ile arası açılan RTE yi içten yıkacak çalışmalar duyumlar arasında cemaat ikinci bir parti kurarsa RTE baraja bile giremez zira akp içeriği cemaat ağırlıklı safdısı edilir seçimlere farklı çalışmalar var gibi. şuan paketlerden can kurtaran simidi arıyor ama olmuyor hiç kimseyi memnun edemeyen paketler çıkıyor

Mantıklı..

---> RTE Cumhurbaşkanı

Bence de yakışır, başbakan da Bülent Arınç olmalı.

---> RTE Cumhurbaşkanı

Atatürk'ün zamanında oturmuş olduğu makamına, şimdi RTE'nin oturacak olması... bence yakışmayacaktır. Siz ne düşünüyorsanız düşünün biz kararı verdik ve bu kararı uygulayacağız diyen bir başbakanın, cumhurbaşkanı olduğunda bunları söylemeden direkt yapacağını düşünürsek, başımıza gelecekleri tahmin etmek bile istemiyorum açıkçası. Zaten beyefendinin elinde yasamanında yargınında yürütmeninde bulunduğunu farkederseniz, bu durum yalnızca sıfat değişimi olacaktır. Ancak onun hayalinde şuanki cumhurbaşkanlığının değil devlet başkanlığını getirip ülke başkanlığının türkiye başkanlığının bulunduğunu hatırlatmak isterim. Gerçi.. ne söylersem söyleyeyim zamanındaki bir röpörtajında hedefinin çankaya olduğunu açık seçik dile getirmişti zaten. Ben kendisinin milletvekili olmasını dahi yakıştıramamıştım zaten.

---> RTE Cumhurbaşkanı

Turkiyedeki cumhurbaskanligi makaminin yetkilerine bakacak olursak daha cok sembolik ve anlam tasiyan bir makam olarak duruyor. Tayyip Erdogan'in bu kadar az yetkiyle cumbaskani olmak isteyecegini hic sanmiyorum. Istedigi gibi herkese hukmedemez zira kaldiramaz bu durumu egosu. Akp'nin tuzugunde bulunan 3donem muhabbetinin kaldirilip, Erdogan'in devam edecegini ve baskanlik sistemi icin ugrasacaklarini dusunuyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri