LîNKîN_PâRk
Kayıtlı Üye
Maçtan önce soyunma odasında rakip takımın bekleri arasında panik başlar. hoca maç konuşmasını yapar.
-evet miguel sen göbekte süpürücüsün. jose sen de etoo ya yapış.
-tamam patron.
-eveet carlos, sen de ronaldinho yu tutacaksın hehehe.
-yapma patron, etme, bak benim belime de bir ağrı girdi.
-uzun etme ulan, geçen sene miguel tutuyordu, bu sene nöbet sırası sende.
-yapma gözünü seveyim, bu sene kontratım bitiyor, ekmeğimle oynama!
-hadi hadi ben konuşurum başkanla..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
seremoni esnasında;
-ronaldinho, naber abi?
-iyidir be carlosçum görüşemiyoruz nasıl çoluk çocuk?
-sağlığına duayıcız abim. ronaldinho abi be?
-he gülüm?
-ya abi, hani diyorum ki..
-ee?
-ya tamam maymun edeceksin ama çok gururumla oynama be abi, bacak arası falan yapma.
-e olmaz ki be güzelim bak 120.000 kişi var tribünde, atraksiyon isterler hehehehe..
-ölmek istiyorum, keşke kardeşim gibi matador olsaydım.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Türkiye - brezilya maçı
Türkiye defansı: hakan ünsal, bülent korkmaz, alpay özalan, fatih akyel
maç öncesi soyunma odası:
- beyler ronaldinho nun bacağı ilk kim eline vercek sizce, ben alpay ı iddialı görüyorum
- abi öne sürmeyin beni hemen, yani pozisyon gereği bakıcaz artık
- kaptan senden ses çıkmıyo heuehe
- olm eski kurt o, abi gözünü seviyim adamın bitirme futbol hayatını, valla iyi oynuyo eleman
- nihat konuşmuş abi ispanyada, ronaldinho top sürmicekmiş bu gece
- eheue desene iddia kızıştı, adam top sürmezmse sakatlamak zaman alcak
- ilk 20 dakka sahada demek ki
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ ronaldinho yu gören var mı?
- gol sevincine gitti, gelecek.
+ hahah, yedik gene desene.
- bu sefer çok pis kaçırdın
+ yav olm topu sağa doğru çekti ben çift daldım o tarafa doğru, baktım yok. sola gitmiş olmalı
- filip filep* yaptı, ben gördüm.
+ valla ben bi b.k görmedim, filip filep ne lan? 10 senedir bekim böyle bişi duymadım daha
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
şansal: evet veli gunes... bu aksam ronaldinho ya karsi mücadele ettin... ne düşünüyorsun?
veli güneş: meeee meeee meeeee, meee meeee! meeeee meeee, meee? meee.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
michael jordana karşı bir final serisi boyunca savunma yapan oyuncuların belgesellerinin çekildiği düşünülürse bunun futboldaki karşılığı ancak ronaldinhoya karşı oynayan defans oyuncuları için yapılabilir.
-hocam bu gaucho de assis moreira(ronaldinhonun ismi) kim yani tahtaya yazmışsın da birebir oyna diye...
-isimler önemli mi koçum, takma kafana aslanlar gibi çık oyna..
-evet miguel sen göbekte süpürücüsün. jose sen de etoo ya yapış.
-tamam patron.
-eveet carlos, sen de ronaldinho yu tutacaksın hehehe.
-yapma patron, etme, bak benim belime de bir ağrı girdi.
-uzun etme ulan, geçen sene miguel tutuyordu, bu sene nöbet sırası sende.
-yapma gözünü seveyim, bu sene kontratım bitiyor, ekmeğimle oynama!
-hadi hadi ben konuşurum başkanla..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
seremoni esnasında;
-ronaldinho, naber abi?
-iyidir be carlosçum görüşemiyoruz nasıl çoluk çocuk?
-sağlığına duayıcız abim. ronaldinho abi be?
-he gülüm?
-ya abi, hani diyorum ki..
-ee?
-ya tamam maymun edeceksin ama çok gururumla oynama be abi, bacak arası falan yapma.
-e olmaz ki be güzelim bak 120.000 kişi var tribünde, atraksiyon isterler hehehehe..
-ölmek istiyorum, keşke kardeşim gibi matador olsaydım.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Türkiye - brezilya maçı
Türkiye defansı: hakan ünsal, bülent korkmaz, alpay özalan, fatih akyel
maç öncesi soyunma odası:
- beyler ronaldinho nun bacağı ilk kim eline vercek sizce, ben alpay ı iddialı görüyorum
- abi öne sürmeyin beni hemen, yani pozisyon gereği bakıcaz artık
- kaptan senden ses çıkmıyo heuehe
- olm eski kurt o, abi gözünü seviyim adamın bitirme futbol hayatını, valla iyi oynuyo eleman
- nihat konuşmuş abi ispanyada, ronaldinho top sürmicekmiş bu gece
- eheue desene iddia kızıştı, adam top sürmezmse sakatlamak zaman alcak
- ilk 20 dakka sahada demek ki
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ ronaldinho yu gören var mı?
- gol sevincine gitti, gelecek.
+ hahah, yedik gene desene.
- bu sefer çok pis kaçırdın
+ yav olm topu sağa doğru çekti ben çift daldım o tarafa doğru, baktım yok. sola gitmiş olmalı
- filip filep* yaptı, ben gördüm.
+ valla ben bi b.k görmedim, filip filep ne lan? 10 senedir bekim böyle bişi duymadım daha
şansal: evet veli gunes... bu aksam ronaldinho ya karsi mücadele ettin... ne düşünüyorsun?
veli güneş: meeee meeee meeeee, meee meeee! meeeee meeee, meee? meee.
michael jordana karşı bir final serisi boyunca savunma yapan oyuncuların belgesellerinin çekildiği düşünülürse bunun futboldaki karşılığı ancak ronaldinhoya karşı oynayan defans oyuncuları için yapılabilir.
-hocam bu gaucho de assis moreira(ronaldinhonun ismi) kim yani tahtaya yazmışsın da birebir oyna diye...
-isimler önemli mi koçum, takma kafana aslanlar gibi çık oyna..