RoManThiC Banned !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sEmih

Kayıtlı Üye
Banlanan : RoManThiC
Banlayan : dieseL
Sebeb : rekLam .. Bu Arkadas Msnlerden Herkeze Reklam yapiyor Ve göztepeLiyede yapmis Tabiki Banada.. Ben ona Soracaktim o Bana Sordu Sonuc oLarak banLandı.. DusLerforumun Bir aile Ve Bölünmicek Bir bütünLügünü Unutan Arkadasimizin Hazin Sonu.. Reklam Yapanın Sonu banLanmaktir , Baska Bi Yönden Düsünürsek DüslerForum Ailesinde oLmaz,oLamazda,oLmamalida Böyle Insanlarin.. DüslerForum aiLesinde oLmak iSteyen o kadar Cok Insan Varki Bizim Kanımız Canımız oLmak ıSteyen o kadar Cok Insan Varken Böyle Aciz Insanlarin Böyle yoLLara Basvurmasi Gercekten Cok Üzücü.. Herneyse Bu Kadar Yazcaklarim.. saygiLarr.
Süre: no time .​

Ayrica Özkan Babacim Bu Konuyu kitLemek istemiyorum.. Arkadaslarimiz yorumunu Yapsin.

msn den hakkını verdım ama

engelledı:mad:

sen gitt ezik sitelerde takıL

burası sana 1 numara büyük gelio koçum..

bizim sitede top model olamadın berki yenı sıtende top model olursun ..:D

msnden yapılan konusmayla bu forumun ilgisi nedir cözemedim acıkcası.

1 -Reklamın forumu msn sı varmı

2 - Bu kasten yapılmıs bı olaydır ki romantıc aynı seylerı dıeselede yazmıs..

3 - Msn forum sıtemısle ılgılı kım ne olursa olsun anti bise yazdığı taktirde cezasını geçde olsa çeker ..;)

1 -Reklamın forumu msn sı varmı

2 - Bu kasten yapılmıs bı olaydır ki romantıc aynı seylerı dıeselede yazmıs..

3 - Msn forum sıtemısle ılgılı kım ne olursa olsun anti bise yazdığı taktirde cezasını geçde olsa çeker ..;)

şimdi bn burdan tanıstıım bi arkdasıma bir siteyi bir bilmem neyi msnden öneremeyecek miyim?bnce sacma olan nokta burası.tabiki cezalanandrılan üye haketmiş acıklamayı okuduğumda anladım ama tuhaf geldi bana biraz :) en iyisini yöneticiler bilir tabiiki

Gecmis Olsun : ) Böyleleri Reklam Atmakla Ne Anlıo Anlamıs Deilim :) Forumdan Memnun Olan Arkadaslar Zaten Gitmez Burdaki Kimseninde Burayı Bırakıp Gidecegini Sanmıorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri