Rolleriyle Yaşayanlar/Vanessa Paradis

ashli

Bayan Üye
vanessatr.jpg

Dünyada birçok kadının yerine geçmek için her şeylerini feda edebilecekleri bir kadın, Vanessa Paradis. Çekici, şöhretli, güzel bir sese, ortalamanın üstünde bir oyuculuk gücüne sahip ve de en önemlisi Johnny Depp’in hayat arkadaşı… 22 Aralık 1972’de dünyaya gelen, bir yandan müzik, bir yandan oyunculukla uğraşan Paradis, çalışkan yapısıyla hiçbir zaman üretkenlikten vazgeçmedi. Morgane gibi ulaşmak istediğini elde edene kadar yılmadı. Adele gibi erkekleri peşinden sürükledi. Johnny Depp’le evlenmeden iki çocuk yapan ve hala birlikte yaşayan güzel sanatçı içine sinen rollerde oynamaya devam ediyor.

Adèle / “Köprüdeki Kız” (La Fille sur Le Pont)

adeler.jpg

İlk İzlenim: Savunmasız, deneyimsiz, masum.

Konuştukça: İntihara eğilimli, melankolik, hayattan hiçbir beklentisi yok.

Artıları: Ölümü umursamaması, onu hayata karşı daha güçlü kılıyor.

Handikapları: Hayat bazen tarifsiz acılar doğuruyor. Ve bu acılara onu sevenleri de katıyor.

Yaşam Felsefesi: Ölüm geldiğinde hazır olmalıyım!

Hayattaki Düsturu: Yüreğinin götürdüğü yere git…

Tanıyınca: Sık sık ölümü düşünen Adele, ona tutulan erkeklerin de hayatını alt üst ediyor. Ancak arada geçen süre birden fazla ömrü yaşamaya bedel. Onun gibi birine aşık olacaksanız, her şeyi göze alın, kara sevdayı, oradan oraya sürüklenmeyi, ve hatta ölümü bile…

Morgane / “Cadıca Sevmek” (Un Amour de Sorcière)

morganq.jpg

İlk İzlenim: Kaliteli, cazibeli, güzel bir anne…

Konuştukça: Aldığı kararları uygulamak için elinden geleni yapabilecek, anlayışlı ve romantik biri.

Artıları: İşleri yoluna koymak adına kullandığı ve hiçbir kötülük barındırmayan büyüleri…

Handikapları: Bir an önce oğluna iyi bir vaftiz babası bulması lazım.

Yaşam Felsefesi: Büyülerim daima iyiliğin hizmetinde!

Hayattaki Düsturu: Oğlumu iyilerin tarafında tutmalıyım…

Tanıyınca: Dünya üzerinde kalan ve kendini iyiliğe adamış beş cadıdan biridir. Kalbini çalmak gibi bir niyetiniz varsa, dokuz aylık oğlunu da kabullenecek ve bir ömür boyu sihirli bir hayata alışacaksınız demektir.

Marie / "Elisa" (Élisa)

elisas.jpg

İlk İzlenim: Psikolojik sorunları olan, takıntılı...

Konuştukça: Annesinin intihar edip ölümünden babasını suçlayan ve onu bulmaya kararlı biri..

Artıları: Hayatta hiçbir çekincesi yok..

Handikapları: İçinde biriktirdiği büyük öfke ve intikam hissi..

Yaşam Felsefesi: İntikam..

Hayattaki Düsturu: Babasını bulmak..

Tanıyınca: Mutsuz ve sorunlu bir çocukluk geçirmiş.. Annesinin ölümünden suçladığı babasını bulup intikam almak hayattaki amacı.. Onunla birlikte olmak bütün bunları göze almak demektir..

Alice / "Yarım Şans" (Une Chance sur Deux)

alicelg.jpg

İlk İzlenim: En büyük zevki araba çalmak, suça meyilli..

Konuştukça: Annesi ölmeden önce ona bir mektup bırakır ve babası olması muhtemel iki erkeğin adını verir. Alice'in bundan sonraki amacı bu iki erkeği bulup neticesinde babasını bulmaktır.

Artıları: Hızı..

Handikapları: Çaldığı arabada bulunan para yüzünden Rus mafyasıyla başının belaya girmesi..

Yaşam Felsefesi: Çalmak ve kaçmak..

Hayattaki Düsturu: Babasının kim olduğunu öğrenmek..

Tanıyınca: Suça meyilli ve macera dolu bir yaşam.. Onunla birlikte olmak istiyorsanız, her an polisleri kapınızda görmeye hazırlıklı olmalısınız..

---> Rolleriyle Yaşayanlar/Vanessa Paradis

Vaaay Lounge-Chillout Sanatçısı :D

Bu Şarkısını Hala Dinliyorum

Vanessa Paradis hayranı olarak memnun oldum.. o şarkıyı ben de çok severim.. Genç vanessa bir başka hoş xD

bu kadini seniin sayende tanidim aslicim ...
tesekkurler

Bu kadına bayılıyorum ben çok güzel :pp
Fransız resmi fan kulübüne üyeyim ingilizce yazıyorum
Johnny Deep gibi birini yıllardır bağlamak kolay iş değildir herhalde xD

fransiz bir fan a,
ingilizce yazi yazmak...

iste bu guru verici ,
senin adina sevindim aslicim..

Napim fransızca bilmiyorum ama onların hepsi ingilizce biliyo xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri