Rol teklifleri önce ona gitmiş !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Mehmet Günsür, Esquire dergisine konuştu...

390676.jpg

Mehmet Günsür; başrolünü Belçim Bilgin Erdoğan'la paylaştığı 'Aşk Tesadüfleri Sever' filmiyle 4 Şubat'ta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İtalya'ya gidip oyunculuğunu tiyatro sahnesinde de sergileyen Günsür; Esquire dergisinden Ege Görgün'e özel hayatını ve çalışmalarını anlattı...

Kariyer anlamında bir şanssızlığınızın da İsmail Hacıoğlu olduğunu düşünüyorum. Siz İtalya'dayken pek çok rol ona gitti.
İsmail'le ilgili böyle durumlar oldu gerçekten. Benim reddettiğim bir sürü rolde o oynadı sonra. 'Kabadayı' filmi mesela. 'Kabadayı', beni hiç heyecanlandırmamıştı. Ömer Vargı ile böyle bir konuşma yaptık; belki o da bana küstü sonra.

Kabul ettiğinize göre 'Aşk Tesadüfleri Sever' filmi sizi heyecanlandırmış olmalı?
Kesinlikle. Çıkardığımız işten de çok memnunum. "

YERİM ONU" DİYEN VAR

Komediye nasıl bakıyorsunuz?
İstiyorum. Beni artık farklı şekillerde görsünler istiyorum. "Bu güzel çocuk durumu" sıkıcı olmaya başladı.

Hakkınızda, kadınlar tacize varan şeyler yazıyor. Demek ki onların içinde de bir maganda gizli olabiliyor.
Evet, kesinlikle doğru. "Oh, yavrum", "Yerim ben onu" gibi saçma sapan şeyler yazılıyor. Beğenilmek güzel bir şey ama böyle bir saygısızlığa varması hoş değil.

'İYİ ÇOCUK' İMAJINI KIRMAK İSTİYORUM

'İyi çocuk' imajını kırmak istemiyor musunuz?
Aslında çok istiyorum. Kötü, şeytani birini oynamayı; yüzümü, bedenimi deforme etmeyi... Ama bunun için cesaretli bir yönetmen lazım.

FLÖRT ETMEYİ SEVERİM

İlk cinsel deneyiminizi ne zaman yaşadınız?
14 ya da 15 yaşında galiba. Öyle babanın oğlunu elinden tutup hayat kadınına götürme gibi bir durum olmadı tabii bizde. Zaten karşıydım, öyle bir şeye. İlk ilişkim, Türkiye'de yaşayan Alman bir kızla olmuştu. Bir partideydik. Kız benden büyüktü. Sonra 17 yaşındayken, 30 küsur yaşlarında bir sevgilim oldu.

Röportajlarda karınıza ne kadar âşık olduğunuzu anlatıyorsunuz. Güzel bir kadın gördüğünüzde bakmıyor, onu arzulamıyor musunuz?
Güzele bakmak sevaptır. Tabii ki bakıyorsun. Ama diğer tarafta çok sevdiğin bir insan olduğu için ne gerek var diyorsun. Gerek yok güzel şeyleri bozmaya, yıkmaya. Ama flört başkadır. Hayata karşı her zaman açık olmak istiyorum; yani flört etmeyi seven bir yanım var. Ancak iş cinselliğe taşınmıyor.

Peki, eşiniz bu flörtçü yanınızdan rahatsız olmaz mı?
Zaman zaman rahatsız olabilir tabii ki. Ama bu nedenle yaşadığımız bir kriz olmadı hiç. Flört dediğim de öyle ağdalı bir şey değil. Bir noktaya kadar gidiyor ve sonra orada duruyor.

Klasik bir Türk erkeği misiniz?
Kıskanç biri değilim. Hatta bu, önceki kız arkadaşlarımı rahatsız etmiş de olabilir. Türk kültüründe yazılmamış kurallar var. Yanında eşin varsa erkekler onun gözüne bile bakamıyor mesela. Bunu eşim fark etti bir İtalyan kadını olarak. İtalya'da ise erkekler hiçbir şey dinlemiyor. Ona da bakıyor, buna da bakıyor ve flört ediyor.

Kadın-erkek ilişkilerinde pek Türk değilsiniz yani?
O anlamda fazla Türk değilim.

TANIYAN HERKES BENİ SEVER

Birisi sizden neden hoşlanmaz?
Beni tanımadığı için, kafasında başka yere koyduğu için hoşlanmaz mesela. Pozitif olma durumum insanları rahatsız edebilir. Kıskançlık olabilir. Ama bunların hepsi, beni tanımayan insanların yapabileceği şeyler. Yoksa tanıyan herkes beni sever.

İtalya'da 90'ı gay'lerden oluşan toplulukla 'Gent' oyunda rol aldınız. Sıkıntı yaşamadınız mı?
Sen ne kadar rahat olursan, dışarıdan bu konuda gördüğün baskı da o kadar hafifliyor. Bende homofobiklik olmadığı için onlar da rahatlayıp, gay'likle ilgili baskı yapmayı bıraktı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri