Rokalı ızgara bıldırcın göğsü (Avustralya)

LoKuMuM<3

Bayan Üye
Zeytinyağı dağ kekiği biberiye tuz ve karabiber bir kapta karıştırılır. Bıldırcın göğüs etleri 1 gece bu sosta marine edilir. Tavaya biraz zeytinyağı konulup ısıtılır. Bıldırcın göğüs etleri zeytinyağında kızartılır. Roka yaprakları temizlenip iriparçalaraayrılır.Zeytinyağılimon suyu ve balsamik sirke bir kâsede çırpılır. Bıldırcın göğüs etleri roka yapraklarıgüneşte kurutulmuş domates ve çok ince kesilmiş parmesan peyniri parçaları değişimli olarak servis tabağına dizilir. Balsamik sirkeli sos üzerine gezdirilip servis yapılır.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst