Rockbottom

Rockßottom

Bayan Üye
Ben de yazmak istedim…

İsmim İlknur. 17 yaşındayım ( 17 Aralık 1992 )…yay burcuyum yükselenim balık.sayısal öğrencisiydim bu sene bölüm değiştirdim Tm ye geçtim.zaten babamın isteğiyle sayısaldaydım .Alanya da Hasan Çolak Anadolu lisesine gidiyorum.alanyalı değilim ama orda yaşıyorum babamla….6 yaşından beri buradayım. Annemle babam ayrı.annem istanbulda. Tatillerde genelde ben de İstanbuldayım bu yaz başındada ordaydım…

Tek çocuğum.

Genelde sakin biriyim.gülümsemeyi çok severim.çok fazla bağırarak kahkaha atanlardan nefret ederim.benimde kahkaha attığım olur ama kendimi rezil edebilecek kadar değil.Biraz önyargılıyım.insanların küçük bi hareketine sinir olabilirim…

Yalandan nefret etmem kimi zaman büyük kurtarıcım olmuştur yalan (A)

Herkese aynı davranmam…herkesle konumsa tarzım farklıdır.kimle nasıl muhattap olacagima cok dikkat ederim.

İnatçı değilim.kolay kolay birine kızmam.ama cidden kızarsam affetmem .kin tutarım.insanlarda kibarlıga nezakete dikkat ederim.

Dik başlıyım.söz dinlemem.özgürlüğüme düşkünüm..değişmeyi sevmem.değişmem.biri beni kabul edecekse böyle eder.yoksa etmesin yani hayatına sokmak zorunda değil ya.beni böle sevmiyosa zaten sevmesin.bi insana kanım ısınmamışsa onla muhatap olmam.sevmem sevemem yani.

Bazen çok uysal olabilirim…sinirlerimi sonuna kadar zapt edebilirim…kavga anında bile yapacaklarıma söyleceklerime dikkat ederim…zaten kavga etmeyi hiç sevmem..

Kedileri sevmem…civcivden bile korkarım düşünün artık halimi.
Kitap okumayı ,müzik dinlemeyi severim.
Her şeyin muzlusunu severim;muzlu süt,muzlu soda,muzlu pasta,muzlu puding … D:
Çikolatalı dondurma sevmem.
Türk kahvesine bayılırım…
Fenerbahçeliyim…o da babam fenerli diye :d fanatik değilim.…gs lı falan olsam eve almaz beni babam..P:

Çok fazla sayıda arkadaşım var bi tane de kankım kardeşim dediğim insan var.dostum.. yediğimiz içtiğimz ayrı gtmez.bana asla zararı dokunmayacak insanlar… bi o bi de ailemdir yani..

Bitti…devam ederim belki sonra..okuduysanız teşekkürler…

---> Rockbottom

Cok Sayıda Arkadaşın Var

bunu biLmemek icin kör oLmak lazım iLknur :p

Facebooktan biLiorum

Yeniden Hoşgeldin Aramıza.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri