Rock müzik intiharı tetikliyormuş.

Rockßottom

Bayan Üye
Rock ve metal müziğin, ergenlik çağındaki gençlere intihar eğilimlerini geliştirici yönde mesajlar verdiğini belirten Adnan Menderes Üniversitesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Eskin, Hard rock ve heavy metal türü müziklerle gençlere intihara yönelik mesajlar iletiliyor. Bu tür müzik parçalarının sözlerine backward masking denilen bir yöntemle gençleri intihara yönlendiren mesajlar yerleştiriliyor dedi.

ABD'DE MAHKEMELİK

Söz konusu müzik türünün yaygın olduğu ABDde çocuğu intihar eden ailelerin bu müzik endüstrisini mahkemeye verdiğini hatırlatan Doç. Dr. Eskin, Araştırmalarım, intiharın oluşmasında taklidin önemli yeri olduğunu gösterdi. Bu tür müzikler gençlerin intihar eğilimlerini güçlendirerek dolaylı etki yapıyor dedi.

metalden başaka bişi dinlemm 7 senedr metal dinlerim metal yaparm..bebekliimden alışknm... görünüşte hala ölmedm..

hadı ordan bee bakın hala ıntıhar falan etmedım hayatta duramam rock dınlemedn ne ıntıharı yha aksıne kafamı dınlendırıyor ve keyfımı yerıne getırıyor sacmalamasınlar yha

dıger muzık turlerınde boyle bırsey yokmu yanı adamın nıyetı varsa popla da ıntıhar ederhahaha hem arabesk muzık daha olumsuz etkıler kı:160:

zaten bunu dinleyen intahar edio dememis intahar etmeye tesvik edio demis.cok fazla kendine güvenmeyen insanlari gercekten o yöne itebilir veya derdi olup aklinda böyle bisey bulunduran insanlari :S

dıger muzık turlerınde boyle bırsey yokmu yanı adamın nıyetı varsa popla da ıntıhar ederhahaha hem arabesk muzık daha olumsuz etkıler kı:160:

hahaha.. dimiğğ pop müzikle.. fazla popo sallamaktan intihar etti derler artık:D

bi ara rap müziğide yasaklıcaklardı içinde şiddet var die bahane bulunmştu

Son düzenleme:
ya zevk meselesi.ben dinlemiyorum ama bi müziğin de insan ölümüne neden olacağını düşünmüyorum:175:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri