Robocop [1987]

ufuk_93

Kayıtlı Üye
20atnhl.jpg

2ugcpbr.jpg

21jzqsw.jpg

16bls36.jpg

2howz8i.jpg

33kvynm.jpg

Filmin Adı : Robocop Filmin Orj. Adı : Robocop Yapım Yılı : 1987

Oyuncular : Peter Weller (Alex J. Murphy/RoboCop) , Nancy Allen (Anne Lewis) , Dan O'Herlihy (Yaşlı Adam) , Ronny Cox (Dick Jones) , Kurtwood Smith (Clarence Boddicker)

"Filmin Konusu : Geleceğin Detroit'inde, şehir, dev bir şirket tarafından yönetilmektedir. OCP adı verilen şirket, suçla savaşmak için bir robot üretir. Fakat üretilen robot büyük bir başarısızlıktır ve şirket kaybettiği güveni kazanmak için yeni bir proje hazırlar.

Bir çete çatışmasında öldürülen polis memuru Alex Murphy'nin bedeni çelikten yapılmış bir robotla birleştirilir ve RoboCop adı verilir. Şehrin yeni ve güçlü koruyucusu RoboCop, suç lordu Boddicker'le mücadele edecektir."

---> Robocop [1987]

Yılına rağmen çok iyi çekilmiş,harika bir yapım çok beğenmiştim.. ilk izlediğimde ..tv de de devamlı denk gelirdim çocukken oyunculuklar,konu hepsi ayrı bir güzeldi..

---> Robocop [1987]

90'li yılların ortasında daha küçük bir çocukken ,tv her çıkısında dünyalar benim olurdu...zaman çok şey almış,Benden..:76:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri