Robinho:"Beşiktaş'a değil, Fener'e gelirim"

4MinoRMacH1Né

Hard Work Beats Talent
Kayıtlı Üye
Fenerbahçe cephesi her ne kadar, “Robinho ile ilgilenmiyoruz” dese de, Brezilyalı yıldız Sarı-Lacivertli ekibin gündeminden düşmüyor. Guti’nin Beşiktaş’a transferinde önemli rol oynayan Türk menacer Marco Kırdemir, FANATİK adına Robinho ile görüştü. Sambacı’nın sözleri kısa ve netti: Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe’nin beni istediğini biliyorum. Eğer Türkiye’ye gitmeye karar verirsem şunu çok açık söyleyebilirim ki; tercih edeceğim takım Beşiktaş değil, kesinlikle Fenerbahçe olur.

---> Robinho:"Beşiktaş'a değil, Fener'e gelirim"

Bu Habere Robinho Fenere Geldiğinde Ayrıntılı Yorum Yapmak İstiyorum.xD

bende beşiktaşa gelince ayrıntılı konusacam xD

Başkan Çıldırmış,Adebayorla Birlikte Getirmek İstiyor.xD
Bu Aralar Basına Robinho Fenere Diye Haber Servis Edilmesi Bizim Yöneticiler Tarafından Fenere Kapak Takma Amaclı Olduğu Gelen Bilgiler Arasında.
13.gif
Bu Durumu Ciddye Alıp Antuda Ciddye Alınıp Sevinenler Bile Var.xD
Bizde Bekliyoruz Bakalım,Son Dakikada Bir Pürüz Olmazsa Korkunun Ecele Faydası Yok Ge-li-yo-ruz.xD

Başkan Çıldırmış,Adebayorla Birlikte Getirmek İstiyor.xD
Bu Aralar Basına Robinho Fenere Diye Haber Servis Edilmesi Bizim Yöneticiler Tarafından Fenere Kapak Takma Amaclı Olduğu Gelen Bilgiler Arasında.
13.gif
Bu Durumu Ciddye Alıp Antuda Ciddye Alınıp Sevinenler Bile Var.xD
Bizde Bekliyoruz Bakalım,Son Dakikada Bir Pürüz Olmazsa Korkunun Ecele Faydası Yok Ge-li-yo-ruz.xD

adebayor ile robinhoyu getirmek icin 60milyon butce ayırmanız lazım ki
zaten sizin takımın değeri 60 milyondu q7 ve guti gelince değeriniz arttı biraz bunu nasıl yapacakmıs acaba bana sponsor lar var felan deme sponsor olsa bile okadar parayı vermez xD

adebayor ile robinhoyu getirmek icin 60milyon butce ayırmanız lazım ki
zaten sizin takımın değeri 60 milyondu q7 ve guti gelince değeriniz arttı biraz bunu nasıl yapacakmıs acaba bana sponsor lar var felan deme sponsor olsa bile okadar parayı vermez xD

Fiyat Konusunda Bir Bilgi Yok Fakat Sadece Birisi Gelse Bile Sponsor Parasıyla Gelecek.

Beşiktaşın Transferi Aslında Q7 ve Guti İle Kapanmış oLması Gerekiyordu.Ama Keki Kabarttık Kremasını Abarttık.Türkiyede Devrimin Öncülüğüne Soyunduk.xD

Sadece Robinho Gelsede Sponsorla Gelecek,Adede Gelse Sponsorla Gelecek.Sponsor O Kadar Para Vermez Deme,Bunlar Büyük İsimler.Transfer Olduğunda Beşiktaş Bilmem Ne Sponsorluğunda Robinho ve Adebayoru Getirdi Diyecek.Bu Sefer Diğer Reklam Vermek İsteyen Firmalar Devrimin Öncüsünün Yanında Olmak İsteyecek Yani Bize Reklam Veren Bir Adım Her Zaman Önde Olacak xD,Zincirleme Olaylar.Hele Bir Gelsinde Hunimizi Takıp Bunları Konusmayı Akıl Bile Edemeyeceğiz.xD

Yalnız Bu Transferin Kiralık Olma Oranlarıda vAR.xD

Fiyat Konusunda Bir Bilgi Yok Fakat Sadece Birisi Gelse Bile Sponsor Parasıyla Gelecek.

Beşiktaşın Transferi Aslında Q7 ve Guti İle Kapanmış oLması Gerekiyordu.Ama Keki Kabarttık Kremasını Abarttık.Türkiyede Devrimin Öncülüğüne Soyunduk.xD

Sadece Robinho Gelsede Sponsorla Gelecek,Adede Gelse Sponsorla Gelecek.Sponsor O Kadar Para Vermez Deme,Bunlar Büyük İsimler.Transfer Olduğunda Beşiktaş Bilmem Ne Sponsorluğunda Robinho ve Adebayoru Getirdi Diyecek.Bu Sefer Diğer Reklam Vermek İsteyen Firmalar Devrimin Öncüsünün Yanında Olmak İsteyecek Yani Bize Reklam Veren Bir Adım Her Zaman Önde Olacak xD,Zincirleme Olaylar.Hele Bir Gelsinde Hunimizi Takıp Bunları Konusmayı Akıl Bile Edemeyeceğiz.xD

Yalnız Bu Transferin Kiralık Olma Oranlarıda vAR.xD

http://www.duslerforum.org/fenerbahce-robinhoyu-aldi-t271280.html?t=271280 :2:

Forzadan Duyumcu Abilerimizin Bilgileri Doğrultusunda,Robson De Souza Yani Dünyanın Bildiği Adıyla Robinho Çok Büyük Aksilik Olmazsa Beşiktaşımızdadır.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri