Robin Williams evinde ölü bulundu

HaDeS

Kayıtlı Üye
California Polis Departmanı, ünlü oyuncunun kendisini asarak hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruyor.

Polis açıklamasına göre, grafik tasarımcısı eşi Susan Schneider tarafından en son sabah saat 10.00 sıralarında görülen Williams'ın, polis ihbarıyla evine gelen sağlık ekipleri tarafından yerde yatarken bulunduğu, yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği bildirildi.

Adli Tıp uzmanları tarafından yapılan açıklamada "Şerif ofisi, ölüm nedeninin oksijen yetersizliğinden kaynaklanan intihar olduğundan şüpheleniyor ancak nihai ölüm nedeninin belirlenmesi için kapsamlı soruşturmanın tamamlanması gerekmektedir" denildi. Toksikoloji testlerinin ardından bugün içinde adli tıp incelemesinin yapılması bekleniyor.

Oscar ödüllü aktörün yaşamını yitirdiğini doğrulayan temsilcisi Mara Buxbaum da Williams'ın bir süredir şiddetli depresyonla mücadele ettiğini söyledi.

---> Robin Williams evinde ölü bulundu

ben intihar olduğuna inanmıyorum daha geçen gün jimmy fallena davetliydi neşeli espriler filan yapıyodu 1. derece şüpheli karısı şu an !

Çok iyi komedi filmleri vardı be allah günahlarını bağışlasin

Depresyonda olanların çoğu dışarıya neşeli görünmez mi

Onu ayırt etmek çok güç mesela Batman filmindeki Joker karakteri Heath Ledger adam ne olduğu bilinmeden öldü gitti. Psikolojik travmalar olması gerekiyor ki yüksek bir depresyon yaşadığı iddia ediliyor intihar edecek kadar bunalımda olmasına sebep olan şey ne ? Yeni projeleri olduğunu okumuştum ve bildiğim kadarıyla da buna engel olabilecek hiç bir durum yok ortada. Cinayet şüphesi var bende bilmiyorum biraz duygusal davranıyorum ama :uzgunkiz:

Onu ayırt etmek çok güç mesela Batman filmindeki Joker karakteri Heath Ledger adam ne olduğu bilinmeden öldü gitti. Psikolojik travmalar olması gerekiyor ki yüksek bir depresyon yaşadığı iddia ediliyor intihar edecek kadar bunalımda olmasına sebep olan şey ne ? Yeni projeleri olduğunu okumuştum ve bildiğim kadarıyla da buna engel olabilecek hiç bir durum yok ortada. Cinayet şüphesi var bende bilmiyorum biraz duygusal davranıyorum ama :uzgunkiz:

Hayırlısı diyip işi dedektiflere bırakalım :D

İçinde ne fırtınalar kopuyordu kimbilir. Allah rahmet eylesin.

Neşeli bir insandı filimler ide güzel dj intihar etiği ni düşün miyorum bana göre

Sevdiğim Bir Oyuncuydu..

Bu da mı Bir Rol Acaba ??

Üzüldüm ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri