Roberto Mancini: Çıkın, top oynayın

crimsoN

Kayıtlı Üye
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gençlerbirliği karşısında 2-0 geriden gelip, 3-2 galip gelmelerini sağlayan sırrı açıkladı. İtalyan hoca, "Devre arasında ne değişti?" sorusuna, "İlk yarıda bir şey oynamadık. Konuştuğumuz şey, artık çıkıp top oynamamız gerektiğiydi. Bunu da başardığımız için mutluyuz" cevabını verdi. Önemli hatalar yaptıklarına dikkat çeken Mancini, "Kaybedecek bir şeyi olmayan bir Gençlerbirliği ile oynuyorsunuz. Bazen bir takımın iyi yerlere gelmesi için 3-4 aydan fazla zamana ihtiyacı oluyor. Semih genç bir oyuncu ve hata yapabilir. Kendini geliştirip daha iyi olacaktır. Çok iyi seviyede oynayacak bir potansiyeli var. Sabri diri bir futbolcuydu, oyuna girdi ve farkını gösterdi. Galibiyette önemli payı var" ifadesini kullandı.

'3 senelik kontratım var'

Basın mensuplarının kariyeri hakkında çıkan iddiaları sorduğu Mancini, "Benim bir menajerim yok ve benim ağzımdan konuşan bazı insanlar var. Bunlar yalan haberler. Benim Galatasaray'la 3 senelik bir kontratım var" dedi. Taraftar tepkisini de yorumlayan 49 yaşındaki çalıştırıcı, "Tüm taraftarların düşüncesine saygım var. İtalya'daki düşünce yapısıyla kardeş gibiler. Ben alışkınım ve bunları bilerek geldim. Bu tip tepkilerle bir sorunum yok" açıklamasını yaptı.

Eskişehir’e mesaj!

Türkiye Kupası'yla ilgili de konuşan Mancini, rakipleri Eskişehirspor'un bu hafta yedek takımla sahaya çıkarak dinlenme şansı bulduğunu, kendilerinin de 4 gün içinde dinlenmeleri ve hazır hale gelmeleri gerektiğini söyledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri