Rihanna || GİFLERİ
SaMuRai Kayıtlı Üye 10 Şub 2013 #11 ---> Rihanna || GİFLERİ Teşekkürler paylaşım için En sevdiğim yabancı şarkıcılarından birisi +
H HayaList Bayan Üye 10 Şub 2013 #12 ---> Rihanna || GİFLERİ [MENTION=158866]SaMuRai[/MENTION] ben teşekkür ettim canım rep için
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Şub 2013 #16 ---> Rihanna || GİFLERİ guzel kadın arsıv guzel olmus ama ben sevmıom bu kızı :I
H HayaList Bayan Üye 10 Şub 2013 #18 ---> Rihanna || GİFLERİ [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] delisin ya Teşekkür ederim ama ben çok seviyorumm
---> Rihanna || GİFLERİ [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] delisin ya Teşekkür ederim ama ben çok seviyorumm
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Şub 2013 #19 ---> Rihanna || GİFLERİ HayaList' Alıntı: [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] delisin ya Teşekkür ederim ama ben çok seviyorumm Genişletmek için tıkla ... devamını beklerız
---> Rihanna || GİFLERİ HayaList' Alıntı: [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] delisin ya Teşekkür ederim ama ben çok seviyorumm Genişletmek için tıkla ... devamını beklerız
'-DamLa Bayan Üye 10 Şub 2013 #20 ---> Rihanna || GİFLERİ Hastayımmm bu kadına ya her saç modeli, her saç rengi bu kadar mı yakışır. :H
---> Rihanna || GİFLERİ Hastayımmm bu kadına ya her saç modeli, her saç rengi bu kadar mı yakışır. :H