Rhian Sugden'den Flört Tüyoları

Buğra1

Kayıtlı Üye
İngiltere'nin en seksi 3. sayfa güzellerinden Rhian Sugden erkeklere özel flört tüyoları verdi.

Tüm çekiciliğini erkekler üzerinde kullanan Rhian Sugden'den AskMen olarak ilişkilerde kilit noktaların cevaplarını aldık.

Her erkeğin bir flört potansiyeli vardır

Kadınlar flört döneminde ilgi seviyelerini erkeklere oranla daha iyi yaparlar. Erkekler biraz daha atak davranırlar. Flört tamamen teknikleri bağlıdır, bence bütün erkeklerin flört kapasiteleri bulunuyor. Ama bir kadına nasıl yaklaştığınızı bilmek çok önemli. Erkeklerin yazı dillerinde çok flörtçü gözüküp normal hayatta bundan çok farklı olduğunu belirtmek istiyorum. Yazı dilinde daha yaratıcı olurken gerçek hayatta karşı karşıyayken erkekler o kadar rahat olamıyorlar. Öncelikle bunu aşmaları gerekiyor.

Temel anahtar: Güven

Eğer güvenden yoksun bir insansanız çevrenizdekiler bunu hemen keşfediyorlar. Bu durumda flört durumunuzu zora sokabilir. Eğer yeni tanıştıysanız da ondan fotoğraflar isteyerek, üzerine çok düşerek veya binlerce sms atarak yaklaşmayın. Çok içli dışlı bir ilişkide flörtünüzü arkadaşa çevirebilir. O yüzden flört zamanı onu güldürün biraz mesefali durun.

Uyumu yakala

Baştan çıkarılmayı bütün kadınlar en az benim kadar ister. İltifat özelliklede daha önce söylenmemiş bir cümle ağzınızdan çıkıyorsa karşınızdaki kadını çılgına çevirebilir. Asla tahmin edilebilir olmayın. Onu birazcık baştan çıkartın ve sizi izlemesini sağlayın. Sizin üzerinize doğru gelecektir.

Kendimden örnek vermem gerekirse; bir erkek bana "şu an meşgulüm" dediği zaman deliye dönüyorum. Sonra düşünmeye başlıyorum. Acaba gerçekten meşgulmü yoksa benimle oynuyor mu? Öyle ya da böyle bu yaptıkları onu daha çok istememe yol açıyor.
Ekran vs. yüz yüze

Yüz yüze flört her zaman daha etkildir hemde fiziksel teması sağlaması açısından iyidir. Öte yandan bir ekrandan, sanal bir ortamdan flört etmek oldukça kolaydır. Çünkü ağzınızdan çıkan sözcükleri söylemeden önce düşünme şansınız var. Ayrıca yüz yüze konuşmadığınız için ona bakarken gerilmenize de gerek kalmaz.

İyi flört edebilmek sizi çekici kılar

Flört etmek aslında çok kolaydır, ince bir çizgi vardır eğer onu geçmezseniz pek yanlış yapmazsınız. Çok ilgili davranmak, karşı tarafın üstüne düşmek bu oyunu kaybetmenizi sağlar. "Seni seviyorum" kelimelerinden daha çok "çok güzelsin"i kullanırsanız daha başarılı olursunuz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri