Reytingini kaybetti !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Güiza, Türkiye’de beklentilere yanıt veremeyince önceki yıllarda sahip olduğu reytingini de kaybetti.

Fenerbahçe’ye, İspanya Ligi Gol Kralı unvanıyla transfer olan Daniel Güiza, Türkiye’de beklentilere yanıt veremeyince önceki yıllarda sahip olduğu reytingini de kaybetti.
Euro 2008 finallerinde İspanya Milli Takımı forması giyen ve attığı 2 golle şampiyonlukta pay sahibi olan Güiza 2 yıl önce hem ülkesinde hem de dünyada en fazla haberi çıkan İspanyol yıldızlardan biriydi. WIP (Web Important Person) sıralamasında İspanya’da ilk 3’e giren ve dünya listesinde en fazla habere konu olan 100 futbolcudan biri konumundaki Güiza, Fenerbahçe’de gözden düşünce dibe vurdu.
Tecrübeli golcü, WIP’in yayınladığı son listede İspanya’da 3. sıradan 666. basamağa geriledi. 2008’de dünya listesinde 666. olan Güiza, 10666. sıraya düştü. İspanyol golcüyle ilgili haberlerin 1 yıl içinde yüzde 50 azaldığını açıklayan WIP, futbol severlerin medyada Güiza’ya olan ilgisinin azalması nedeniyle bu düşüşün devam edeceğini bildirdi.

Öte yandan tedavisine Xerez’de ki klinikte devam edilen Güiza, “Neler çektiğimi bir ben bilirim. Ancak şimdi iyileşiyorum ve oynamak için sabırsızlanıyorum” dedi. Bölgenin yerel TV’si Canal Sur’da bir programın konuğu olan deneyimli oyuncu, “Tam 4 aydır dokunamadığım topa her dokunuşumda neşeleniyorum” dedi.

Milliyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri