arkadaşlar istiyen herkesin resimine yazı yazabilirim güzel yazı şekillerim vardır
manyagi01 Kayıtlı Üye 4 Tem 2009 #1 arkadaşlar istiyen herkesin resimine yazı yazabilirim güzel yazı şekillerim vardır
manyagi01 Kayıtlı Üye 4 Tem 2009 #3 ---> resimlerin üzerine yazılan yazılar bana resim yollayabilirsiniz yada ben size resim seçip sizin istediğiniz yazıyı yazim hemen teslim edilir
---> resimlerin üzerine yazılan yazılar bana resim yollayabilirsiniz yada ben size resim seçip sizin istediğiniz yazıyı yazim hemen teslim edilir
manyagi01 Kayıtlı Üye 4 Tem 2009 #4 ---> resimlerin üzerine yazılan yazılar nasıl bir rersim üzerine yapim
Salvo Kayıtlı Üye 4 Tem 2009 #5 ---> resimlerin üzerine yazılan yazılar bi konuşmayı bi yerde topla Gereksiz flood lar silindi !
manyagi01 Kayıtlı Üye 4 Tem 2009 #6 ---> resimlerin üzerine yazılan yazılar tmm we slm resim üzerine yazı yazayımmı sana
manyagi01 Kayıtlı Üye 4 Tem 2009 #10 ---> resimlerin üzerine yazılan yazılar arkadaşlar size bi örnek göstereceğim
manyagi01 Kayıtlı Üye 4 Tem 2009 #15 ---> resimlerin üzerine yazılan yazılar tmm da bn ne yaptımki bni uyarıon
Salvo Kayıtlı Üye 4 Tem 2009 #16 ---> resimlerin üzerine yazılan yazılar Flood atıyorsun Gereksiz Mesajlar yazıyorsun.. arka arkaya msj yazma hepsini topla bir yaz
---> resimlerin üzerine yazılan yazılar Flood atıyorsun Gereksiz Mesajlar yazıyorsun.. arka arkaya msj yazma hepsini topla bir yaz
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 4 Tem 2009 #17 ---> resimlerin üzerine yazılan yazılar manyagı flood yapma banlanıcaksın hepsını bıkerede yaz
manyagi01 Kayıtlı Üye 4 Tem 2009 #18 ---> resimlerin üzerine yazılan yazılar tmm bn site yenisi olduğum için blmiodum pardon we sanada yazı yazimmi
---> resimlerin üzerine yazılan yazılar tmm bn site yenisi olduğum için blmiodum pardon we sanada yazı yazimmi
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 4 Tem 2009 #19 ---> resimlerin üzerine yazılan yazılar yaz bakaLım GönLün oLsun