Resimdekileri yap ve youtube gir forumdaki videolarıda izle !

FıRaT1

Kayıtlı Üye
Arkadaşalr youtube açıldı açıldı dedik ama açılmadı...Açılmasını bekleyene kadar ohhoooo...oyüzden resimdekileri yapın girin ve forumdaki videolarıda izliyebilirsiniz.

Ağ Bağlantılarımdan->Ağ bağlantılarını görüntüle deyin.Yerel ağ bağlantısı üzerinde sağ tıklayıp, Özellikler deyin.(Ya da sağ altta saatin yanında çıkan ağ bağlantı simgesine sağ tıklayıp,”Durum” deyin.Çıkan pencerede Özellikleri seçin)
ag-1.png

Daha sonra İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) ayarına bir kez tıklayın. Yani seçili hale getirin. Ve altındaki Özellikleri tıklayın.
ag-2.png

İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) Özellikleri penceresinde ise en altta bulunan “Aşagıdaki DNS sunucularını kullan” seçeneği seçin ve sırasıyla resimde görüldüğü gibi bu DNSleri girin.

ag-3.png

Bunlari Yaptiktan Sonra Modem'inizi Resetledikten Sonra Sorunsuz Giris Yapabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ßu kadar uğraşmanıza gerek yok..
Şimdi vereceğim Linkte sayfa açıLınca begin browsing'e tıkLayın.
Sonra da youtubede istediğiniz gibi tur atın :D

♥ juLiét.;804765' Alıntı:
ßu kadar uğraşmanıza gerek yok..
Şimdi vereceğim Linkte sayfa açıLınca begin browsing'e tıkLayın.
Sonra da youtubede istediğiniz gibi tur atın :D

öle siteler de çok reklam gelio kim uğraşırkii...Hem forumdaki youtube videolarını izliyebiliyonmu ???

ßen bunun sayesinde youtubeye giriyorum :)
Forumdaki videoLarı izLeyemiyorm. Neden? çünkü ben sitesine gidiyorm :D
Ama eğer izLemek istersemde video isimLerini youtubede arıyorm :D

♥ juLiét.;804793' Alıntı:
ßen bunun sayesinde youtubeye giriyorum :)
Forumdaki videoLarı izLeyemiyorm. Neden? çünkü ben sitesine gidiyorm :D
Ama eğer izLemek istersemde video isimLerini youtubede arıyorm :D

uğraş uğraş dur...Resimdekileri yapınca youtube açılmış gibi direk giriyosun...Boşuna uğraşıyosun onlarla:)

Arkadaslar

bu isLemi yaptiktan sonra

Modeminizi Resetlemediginiz Sürece Yaptiginiz isLem Devreye Girmez.

Millett beni dinlein buna gerek yok yha...

Ktunnel,Vtunnel veya Stunnel'den girebilirsiniz googleye bunları yasın girin aşağıda adres yerlerine youtubenin adresini yasın olu uğraşmaya gerek yok...!!!!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri