Resimde Kaç Tane insan var?
« ~ вєSтє ~ » Bayan Üye 25 Kas 2009 #2 ---> Resimde Kaç Tane insan var? ßu ne yha :d sayamadım bile gözlerim saçmaladı :d
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 25 Kas 2009 #4 ---> Resimde Kaç Tane insan var? birbirinin içine gecmısler sayılmıyor kı
_zeynep_ Bayan Üye 25 Kas 2009 #5 ---> Resimde Kaç Tane insan var? Bence hiç yok yaa insan dio baksana çöp adam var demioki orda insana benzer tek bişi yok bnce
---> Resimde Kaç Tane insan var? Bence hiç yok yaa insan dio baksana çöp adam var demioki orda insana benzer tek bişi yok bnce
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 25 Kas 2009 #6 ---> Resimde Kaç Tane insan var? ilkokulda da bole cızer ınsan sanırdık zeynep xD unuttun mu xD
_zeynep_ Bayan Üye 25 Kas 2009 #7 ---> Resimde Kaç Tane insan var? Tmm öle de bunlar zeka soruları böle yanıltmaca olabilir bnce ki genelde hep öle oluyo
---> Resimde Kaç Tane insan var? Tmm öle de bunlar zeka soruları böle yanıltmaca olabilir bnce ki genelde hep öle oluyo
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 25 Kas 2009 #8 ---> Resimde Kaç Tane insan var? 31 ?
' нα[к]αп Kayıtlı Üye 26 Kas 2009 #10 ---> Resimde Kaç Tane insan var? işin mantığı yuvarlakları saymak dedim ama yanlardan ve üstten kollar bacaklar çıkıyo kafa yok kafam karıştı
---> Resimde Kaç Tane insan var? işin mantığı yuvarlakları saymak dedim ama yanlardan ve üstten kollar bacaklar çıkıyo kafa yok kafam karıştı
matrock_guzel Bayan Üye 26 Kas 2009 #11 ---> Resimde Kaç Tane insan var? _zeynep_' Alıntı: Bence hiç yok yaa insan dio baksana çöp adam var demioki orda insana benzer tek bişi yok bnce Genişletmek için tıkla ... tebrikler doğru cvp
---> Resimde Kaç Tane insan var? _zeynep_' Alıntı: Bence hiç yok yaa insan dio baksana çöp adam var demioki orda insana benzer tek bişi yok bnce Genişletmek için tıkla ... tebrikler doğru cvp
_zeynep_ Bayan Üye 26 Kas 2009 #12 ---> Resimde Kaç Tane insan var? hahaha kendimi tebrik edim o zaman