Rep Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Rep Hakkında

merhaba,

rep verırken yorum alanından iletişim bilgisi veren zeki arkadaşlarımızdan dolayı repleri göremüyorsunuz..

replerde yorumu kaldırıp göruntulemeyı aktıflestırecegız uygun bır zamanda

---> Rep Hakkında

kimlerin rep verdigini normal üyeler prenses dahil göremiyor dimi?

---> Rep Hakkında

kimlerin rep verdigini normal üyeler prenses dahil göremiyor dimi?

Malesef.. prenses kılığına girmiş erkek uyelerı yakaladıgımızdan zamanında onlarda göremiyor.. malum ınsanlar cinsiyet secımı konusunda özgür müdahale edemiyoruz renge de aldanamıyoruz :)

---> Rep Hakkında

BoO ben kırmızı oldugum halde goremıyorum sen pembe den bahsediyorsun xD

:D valla bana sorsan ben pembe değil kırmızı derim :D

Malesef.. prenses kılığına girmiş erkek uyelerı yakaladıgımızdan zamanında onlarda göremiyor.. malum ınsanlar cinsiyet secımı konusunda özgür müdahale edemiyoruz renge de aldanamıyoruz :)

:) insanlar büründükleri kimliklerin etrafça anlaşılamayacağını sanıyorlar :D

ya ama ben görmek istiyorum kim veriyor diye :) gerçi yönetimin kararına ve uygulamalarına saygımız sonsuzdur yani

---> Rep Hakkında

merhaba,

rep verırken yorum alanından iletişim bilgisi veren zeki arkadaşlarımızdan dolayı repleri göremüyorsunuz..

replerde yorumu kaldırıp göruntulemeyı aktıflestırecegız uygun bır zamanda

O da aklıma geldi . Özel Mesaj Sisteminin kullanılmadığı bir forumda , insanların Mail Alışverişinde bulunamaması ve bununla beraber " Repler " üzerinden iletişime geçme çabası .

Düşününce , " Replerin " görünmemesi de mantıklı sonuçlar doğuruyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri