ReLaX

ReLaX

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar Ben Kerim Emre 1991 sivas doğumluyum genel olarak hep sivasda yaşadım 5 seneye yakın da afyonda yaşadık ama sivasa yani memlekete geri döndük. 1.78 boyum kilom 58 universite 2. sınıf ögrencisiyim bölümüm radyo tv biraz da hobilerimden baysedeyim fotoğraf çekmek ve çekilmekden hoşlanırım :) duygusal müzikleri karanlık bir odada tek dinlemekden etkilenirim ciddi olmayı severim aşırı labali olanları sevmem herkeze saygı duyarım aynı saygıyı kendimede beklerim biri bana yakınsa bende ona yakın davranırım şimdilik bu kadar yeter :)

Buda lise mezuniyetten bir resim

n684483796_1977043_854701.jpg

Son düzenleme:
---> ReLaX

naptınn Türkçe'yi kardeeşş katletmişsin :D neyse.. :) tanıdığma memnun oldum (isminide yazsaydın kşke :pp )...

---> ReLaX

İsmi Kerim Emre unutmuş kuzum :pp

İyiki tanıdığım dediğim kişilerden birisin kuzum, iyiki varsın.:)
Seni tanıdığıma çok çok memnun oldum.. Yoksa ben kimle paylaşıcam sıkıntılarımı (:)
Şu sıralar unutuldum gibi ya neyse seviliyorsun canım.. :2:

---> ReLaX

gözüm kapalı yazmıştım kusura bakmayın yoksa böyle yazmazdım :)

kontes sende iyi varsın canım benim

---> ReLaX

eyvallah bak inanmassın ciddi bazı yerleri gözüm kapalı yazdım birşeyle uğrasıyodum :D

---> ReLaX

senin için fesat :D gözüm kapalı derken o anlamda değil yani klavyeye bakmıyodum biraz bende yanlış açıklamış oldum sen var ya :D :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri