Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu?
ashli Bayan Üye 19 Şub 2012 #2 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? Mağazalarda vitrinlerde marketlerde canlı canlı gördüklerim ediyo ama reklamlar hayır xD
---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? Mağazalarda vitrinlerde marketlerde canlı canlı gördüklerim ediyo ama reklamlar hayır xD
petaliza Bayan Üye 19 Şub 2012 #3 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? etmiyor ama hayır şıkkı yok.
Heretic. Erd Bayan Üye 20 Şub 2012 #4 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? petaliza' Alıntı: etmiyor ama hayır şıkkı yok. Genişletmek için tıkla ... Rezillik 2 tane evet koymuşum
---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? petaliza' Alıntı: etmiyor ama hayır şıkkı yok. Genişletmek için tıkla ... Rezillik 2 tane evet koymuşum
yesil83 Bayan Üye 20 Şub 2012 #5 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? %99,99 Hayir ama %0,01 ide bi urun gordum guvenmesemde almayi istiyorum
---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? %99,99 Hayir ama %0,01 ide bi urun gordum guvenmesemde almayi istiyorum
leylmira Bayan Üye 20 Şub 2012 #6 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? eğer çikolata reklamıysa evet
Heretic. Erd Bayan Üye 20 Şub 2012 #7 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? leylmira' Alıntı: eğer çikolata reklamıysa evet Genişletmek için tıkla ... hahaha Evett benide almaya teşvik eden reklam çikolataa :147:
---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? leylmira' Alıntı: eğer çikolata reklamıysa evet Genişletmek için tıkla ... hahaha Evett benide almaya teşvik eden reklam çikolataa :147:
M Mastor Kayıtlı Üye 21 Şub 2012 #11 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? H-a-y-ı-r.
lawyer Bayan Üye 23 Şub 2012 #12 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? bazıları evet bazıları hyır
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 23 Şub 2012 #13 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? Axe deodorantı sırf reklamları için alıyorum.
---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? Axe deodorantı sırf reklamları için alıyorum.
REiSS Kayıtlı Üye 14 Mar 2012 #14 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? Hayır Etmiyor
S Stinko Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #15 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? hayır
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 20 Mar 2012 #16 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? Hayır Etmiyor
Deniz kızı Bayan Üye 18 Ağu 2012 #17 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? Hayır
Valetta Bayan Üye 19 Eyl 2012 #18 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? Araba reklamları ilgimi çekiyor sadece
Elsa Bayan Üye 19 Eyl 2012 #19 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? Gerçeğiyle alakasız olduğu o kadar bariz ki, inanmazken almaya teşvik etmesi anormal olur zaten
---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? Gerçeğiyle alakasız olduğu o kadar bariz ki, inanmazken almaya teşvik etmesi anormal olur zaten
yesil83 Bayan Üye 19 Eyl 2012 #20 ---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? hayir, ama bazi urunleri denesemmi acaba dedigim oluyor.
---> Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu? hayir, ama bazi urunleri denesemmi acaba dedigim oluyor.