Sevdiğiniz veya sevmediğiniz reklamlar neler ? adios :@
LaNéDLy qHz Bayan Üye 16 May 2009 #3 ---> Reklamlar.. en sevmediğim deterjan rekLamLarı en sevdiğim-çikoLata reKLamLarı Son düzenleme: 16 May 2009
G Gülümse. Bayan Üye 16 May 2009 #4 ---> Reklamlar.. En sevdıgım reklam pınar süt reklamıydı Annem burda olsun bana bişey olmaz en sevmediğimde dondurma reklam ları
---> Reklamlar.. En sevdıgım reklam pınar süt reklamıydı Annem burda olsun bana bişey olmaz en sevmediğimde dondurma reklam ları
damir Banned 16 May 2009 #5 ---> Reklamlar.. şu mondi reklamına uyuz oluyorum baba kız arasında geçen .) sevdiğim reklamda yok sanırım
---> Reklamlar.. şu mondi reklamına uyuz oluyorum baba kız arasında geçen .) sevdiğim reklamda yok sanırım
kanat$z_melek Bayan Üye 16 May 2009 #6 ---> Reklamlar.. Aynen mondi hiç sevmem sevdiğim reklam yok galiba
daNdİq Kayıtlı Üye 16 May 2009 #7 ---> Reklamlar.. en sevdiğim reklam okey in reklam ları oluyorgayet yaratıcı reklamlar en sevmediğim reklamlar banka ve çamaşır suyu reklamları(ayşe teyze hanım kızım)reklamları
---> Reklamlar.. en sevdiğim reklam okey in reklam ları oluyorgayet yaratıcı reklamlar en sevmediğim reklamlar banka ve çamaşır suyu reklamları(ayşe teyze hanım kızım)reklamları
A$Koliq ^^ Bayan Üye 16 May 2009 #8 ---> Reklamlar.. En Sevdiğim= cola cola reklamı hani 100 yaşına gelmiş bi adamla yeni doğmuş bi bebek var ya.. En Sevmediğim=vanish kosla max (detarjan)reklamları
---> Reklamlar.. En Sevdiğim= cola cola reklamı hani 100 yaşına gelmiş bi adamla yeni doğmuş bi bebek var ya.. En Sevmediğim=vanish kosla max (detarjan)reklamları
iReM^^ Banned 16 May 2009 #9 ---> Reklamlar.. coca coLa rekLamLarı sewMmmm Mondi çikoLata vee donduRma rekLamLarını severim(canıM çekSe biLe.:68
---> Reklamlar.. coca coLa rekLamLarı sewMmmm Mondi çikoLata vee donduRma rekLamLarını severim(canıM çekSe biLe.:68
sleepless Bayan Üye 16 May 2009 #11 ---> Reklamlar.. şu benim annem hem doktor hem itfaiyeci dien kızın yanındaki o tombiş sarışın çocuğa bayılıyorum=) en svdiğim o reklam en sevmediğim--calgon-mentos-ace vb..
---> Reklamlar.. şu benim annem hem doktor hem itfaiyeci dien kızın yanındaki o tombiş sarışın çocuğa bayılıyorum=) en svdiğim o reklam en sevmediğim--calgon-mentos-ace vb..
kanat$z_melek Bayan Üye 16 May 2009 #12 ---> Reklamlar.. kanat$z_melek' Alıntı: mondi hiç sevmem sevdiğim çikolata reklamları Genişletmek için tıkla ... :160:
---> Reklamlar.. kanat$z_melek' Alıntı: mondi hiç sevmem sevdiğim çikolata reklamları Genişletmek için tıkla ... :160: