Reklam Objesi Kadınlar

'hayaL

Bayan Üye
Otomobil reklamında kadın, motorsiklet reklamında kadın, traş bıçağı traş köpüğü reklamında kadın, daha niceleri, otomobil lastiği reklamında kadın, sakız reklamında kadın v.s....
Kadının dişiliğini kullanarak millet malını pazarlama telaşında.

Kadını reklam aracı olarak gören bu zihniyetten kadınlar niçin şikayet etmezler sizce?

---> Reklam Objesi Kadınlar

Bunda bayanlar için olumsuz bir durum oluşturacak bir şey göremiyorum açıkçası. Reklamlarda güzel bayanların tercih edilmesinin sebebi reklama dikkat çekmektir, insanların izlemesini sağlamaktır. Burada hiçbir taraf için aşağılayıcı veya rahatsız edecek bir durum yok, bu bir zihniyet değil reklamcılık taktiğidir.

Ekmek parası. Kimisi kendini ele verir kazanır, kimisi ele veriyormuş gibi gösterir. Amaç aynıdır. Ekmek parası.

Obje gibi gösterilmelerinin sebebi kimisi için " ün arttırma " kimisi için ise " ün kazanma " çabasından başka bişey değildir. Reklam Şirketleri onları sokaktan kaçırmıyor sonuçta. Cristiano Ronaldo mesela. Adamın deli gibi parası var. Ama kendini bişeylerle ortaya koymak istiyor. Ünlü olma hayali ile çıkıyor kimisi, kimisi ise ün'üne ün katmak için...

Kullanmalarının sebebi ise insanlarda bişeyler bırakabilmek. Mesela Ariel denilince benim aklıma Ayşe Özgün gelir xD Kadın çok sexy ( affına sığınarak örnek veriyorum ablam ) olduğu için değil kafamda o alanda uzmanmış gibi kalmış. Belki hiç çamaşır yıkamadı ama o kaldı. Stratejiden başka bişey değildir bu bence.

Kendileri de mutludur bu durumdan belkide. Yada akıl edememişlerdir.

ben tamamen fikirsizim bu konuda) o yüzden bunu bir yerde gördüm paylaşayım dedim daha önce hiç dikkat etmemiştim bu duruma ama üstte yazılanların hepsine az biraz katılıyorum bende...

bazısı ekmek parası. bazısı şöhretine şöhret katmak, bazısı şöhret olmak derdinde... biz kadınlar biraz göz önünde olmayı seviyoruz begenilmeyi..bence bununda payı var galiba...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri