Reha Muhtar öldü, Reha Muhtar Hayatını Kaybetti

-oZKan-

Ceo
Admin
Reha Muhtar öldü mü

SSK’dan Muhtar’a: "Ölmediğini ispatlaman lazım, yoksa paranı alamazsın!"

8795.jpg
Yani Şafak yazarı Bekir Hazar bugünkü yazısında SSK’nın Reha Muhtar’ı nasıl öldürdüğünü yazdı. İşte o yazı:

Reha Muhtar altı aydır el sürmediği emekli maaşını çekmek istiyor. Bir bakıyor ki, para geri gitmiş, hesabında yok. Nerede bu para diye SSK’ya başvuruyor. Altı aydır paraya dokunmadığı için ölmüş olabileceği gerekçesiyle SSK’nın geri aldığı açıklanıyor.

SSK’dan "Ölmediğini ispatlaman lazım, yoksa paranı alamazsın" deniyor.Ve alamıyor aylardır parasını...

"SES ONUN SESİ"
Belki de SSK haklıdır, Reha Muhtar Hak’kın rahmetine kavuşmuştur diye düşündüm. Aradım onu dün... Telefon off’sa Reha da ex olmuş demekti.. Neyse ki, telefonda karşıma çıktı. Ses onun sesiydi. 100 kilometre uzaktan tanırım o sesi...

Evet Reha Muhtar ölmemiş. Yaşıyor. Kendisine de "Sesini duyduğuma sevindim. Yaşıyormuşsun" dedim.

"BELKİ BENİ DE ÖLMÜŞLER LİSTESİNE KOYMUŞLARDIR"
Eğer hala ispatlayamazsa yaşadığını, kendisine şahitlik yapabileceğimi söyledim. Tabii eğer SSK benim şahitliğimi kabul ederse. Kim bilir belki beni de ölmüşler listesine koymuş olabilirler...

Reha Muhtar’ın ölmediğine şahitlik yapabilmem için benden de rahmetli olmadığıma dair kapı gibi bir belge isteyebilirler. Acaba ben de şimdiden kendim için şahitler mi baksam?

Ölmemişin şahidi olan bana şahitlik yapacak, ölmediğini ispatlama yeteneğine sahip şahitler aranıyor. Hayatta olanlara duyurulur.

---> Reha Muhtar öldü, Reha Muhta Hayatını Kaybetti

Acı var mı reha ağabey. Allah rahmet eylesin

Yine her zamanki gibi ciddi ciddi okuyordum :11:

Hahahahh süperdi yaa akşam akşam iyi güldüm :)

bugun yarın ölürse google'da ilk sayfa çıkmak adına açılmıştır :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri