Reha Muhtar`ın en komik sözü?
nemesiss Bayan Üye 13 Eki 2007 #10 en komiği bnce Ne yaptı amcalar sana? (8 yaşındaki, tecavüze uğramış çocuğa)
wiLd_qiRL Bayan Üye 19 Eki 2007 #13 en komiği.... Ne yaptı amcalar sana? (8 yaşındaki, tecavüze uğramış çocuğa)..... budur heralde adamn tibi bile komik
en komiği.... Ne yaptı amcalar sana? (8 yaşındaki, tecavüze uğramış çocuğa)..... budur heralde adamn tibi bile komik
DaNGeR Kayıtlı Üye 19 Eki 2007 #14 en komiği.... Ne yaptı amcalar sana? (8 yaşındaki, tecavüze uğramış çocuğa).....
osk1907 Banned 20 Eki 2007 #16 Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyfendi küçükken de gözleriniz görmüyor muydu? Çatladım ya gülmekten
Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyfendi küçükken de gözleriniz görmüyor muydu? Çatladım ya gülmekten
NATo Bayan Üye 20 Eki 2007 #18 Valla Bunların arasından secım yapmak zor ama su ıkısı mukemmel kocanız sızı bıcaklarken sız ordamıtdınız Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyfendi küçükken de gözleriniz görmüyor muydu?
Valla Bunların arasından secım yapmak zor ama su ıkısı mukemmel kocanız sızı bıcaklarken sız ordamıtdınız Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyfendi küçükken de gözleriniz görmüyor muydu?