Referandum Sonucu Hakkındaki Görüşleriniz ?

endLesS

Webmaster
Referandum Çok Konuşuldu ve Bugün İtibari ile Halkın Oyları Sonucu Değişilmesi Kararı Alındı .

Sandık Hakkındaki Yorumunuz Nedir ?

Konuda Küfür, Hakaret edenler ve Konuyu Kişisel Cevaplarla Saptıranların Mesajları Silinecektir .

Küfür Ve Hakaretler Ban Sebebidir Hatırlatmada Fayda Var Sanırım

---> Referandum Sonucu Hakkındaki Görüşleriniz ?

çok dedim boykot edelim diye. hayır diyenler genede hayır dedi, kapak oldu gene koyun oldular

%55-45 olarak bekliyordu en iyimser tahmin yapanlar, sonucun %58 ile evet çıkması bir defa sürpriz oldu.

Diğer bir sürpriz de CHP'nin kale olarak gördüğü illerde farkı açamaması oldu. mesela izmir'de %37 evet çıkması bir sürpriz oldu.

referandumun bir diğer gerçekliği de boykot. güneydoğuda müthiş bir boykot vardı. buna rağmen %58 çıkması gerçekten sürpriz oldu.

inşallah bu sonuç ülkem için ve gelecek için hayırlı olur.

günün en komik olayını unutmayalım bu arada. kemal kılıçdaroğlu'nun sandığa gidip oyunu kullanamaması günün en komik anıydı. hala gülüyorum. :)

bekLenen sonuç buydu

Tartışmaya Gerek yok.

Bende iddaya girmiştim biriyle.

Çayyolunda Bi Yemek ısmarlıcak Ne zaman yeriz biLmem xD

BUGÜN NE HAYIR'CILAR NE EVET'ÇİLER KAYBETMİŞTİR..
HER BİR VATAN EVLADININ DAHA ÇOK DEMOKRASİYE İHTİYACI VARDIR.BUGÜN SADECE DARBECİ ZİHNİYET...KAYBETMİŞTİR.
RECEB TAYYİP ERDOĞAN

Şu internette de Aziz Nesin'in sözünü söyleyenlere;"türk halkının %60'ı aptaldır" dedi aziz nesin evet. kalan 40'ı da sadece bu lafı ezberleyip adamın hiç bi kitabını okumadığı için apt.ldır.

Mhp nin tabanıda Evet diyince Beklenen sonuc kaçınıLmaz oLdu.

HayırLısı oLsun bakaLım neLer getirecek bize.

Beklenen sonuç.
Vatana millete hayırlı olsun..umarım pişman olmayız.

@ NazLi;

Geçen günkü konuşmadan sonra Sen hiç yorum yapma derimxD

hıhh2

Yorum yapmadım zaten ilgim alakam da olmaz. Tox'e nin söylediği çok doğru ve katıldığımı gösterdim sadece xD

Aziz Nesin şunu demiş bunu demiş Ne Önemi var ? Hangi konu hakkında dediğini daha tam okumadan paylasanlar var .
%60 Aptalmış ..
%40'dan Akıl mı Fışkırıyor ?
Dünden beri dikkatimi çekiyor millet hep " EVET " Oyunu atanlara küfürler yağdırmış . Yorumları okumayı canım istemiyor bile çünkü hepsinde Aşağılayıcı, Argo içeren kelimeler var .
Bu Şekilde biryere geldiklerini ve kendilerini milliyetçi Diye Tanıtanları Aklım Almıyor .
Senin Küfür Ettiğinde Bu Milletin Bir Ferdidir Hayır Diyende. Hatta Boykot edip Gitmeyenlerde .
Sözüm Meclisten içeri . Boykot edipte ben Pkk'nın arkadaşıyım, Kardeşiyim diyenlere bile bu kadar küfür edilmezken Anayasanın değişmesine karar Veren Milliyetçisinden Tutun Chplisine kadar edilmeyen küfür ve hakaret kalmadı .
Burdada ortaya Şu Tablo ortaya çıktı .
Bizim Milletimiz Kör Olmaya devam ediyor .
Evet diyenler seçim sırasında evet dediklerini anlatmadan EVET derken Hayır Diyenler Direk Tayyip Erdoğan Çıkardı diye hayır dedıklerını savundu . Cogunda gördük bunu .
işte bu şekilde Halk Arasında AYRIMCILIK oluşuyor ve Birileri bu şekilde kazanıyor .
Ne Şekilde mi ?
Doğuda BDP'ye oy verenler Şereffsiz, Adi olarak adlandırılıp ordaki Pkk ve Terör Örgütü yandaşları ; " Bakın Size Böyle Diyorlar bizimle Doğru Yoldasınız " Şeklinde yorumlarla & Ispatlarıyla onlara sahip çıkıyorlar .
Milletçe bu hareketlerden vazgeçmeliyiz .
Yoksa Asıl o zaman " Vatan Elden Gidiyor " Sözü Allah korusun Yavaştan Gerçekleşmiş Olur .
Umarım Bu Referandum Sonucu Ülkemiz için Hayırlı Olur .

Selametle

Bir de halk bölündü, kamplaşma oldu diyen aklı evveller var ki bir çoğu gazete köşelerini işgal ediyor.

halkın bölünüp kamplaşmadığı cumhuriyetler genelde demokratik değildir. mesela kuzey kore mesela saddam dönemindeki ırak. o ülkelerde her seçimde halk %90-95 oyla tek bir aday etrafında birleşiyorlar. bu mu yani istenilen?

halk elbette ki kamplaşacak, bölünecek, tartışacak. en uç fikirler bile ifade edilecek, ama bu hiç bir zaman şiddete dönüşmeyecek. işte batı demokrasisinden anladığım benim budur.

Bir de halk bölündü, kamplaşma oldu diyen aklı evveller var ki bir çoğu gazete köşelerini işgal ediyor.

halkın bölünüp kamplaşmadığı cumhuriyetler genelde demokratik değildir. mesela kuzey kore mesela saddam dönemindeki ırak. o ülkelerde her seçimde halk %90-95 oyla tek bir aday etrafında birleşiyorlar. bu mu yani istenilen?

halk elbette ki kamplaşacak, bölünecek, tartışacak. en uç fikirler bile ifade edilecek, ama bu hiç bir zaman şiddete dönüşmeyecek. işte batı demokrasisinden anladığım benim budur.

Körün İstediği bir Göz Allah verdi 2 Göz hesabı abi

her şeye ragmen.....evet... verdim.....hayırlısı oldu....mahallemiz cehennem oldu ama çok şükür,hakkımızı savunacagız........
selametle kalınız.....

ülkemiz için hayırlı olsun diorum başkada bişi demeye gerek yok sanırım ..

sağ sol bitti evet hayır başladı oda bitti bakalım sırada ne var? etin kilosu kaç para olmuş ot yiyen bir canlı ancak ot yiyen bir canlı kadar düşünebiliyor tabi millet te haklı onu aç sefil bırakan bir yönetimin verdiği ekmeği havada kapıyor...Amaaan zaten kimin umrunda ki? derken kaç kişinin umrunda? Herkes aynı şeyi düşünüyor bu günü bir kurtaralım da zaten karnımız doyacaksa ölene kadar, vatanın her köşesini satsınlar bana ne ? sanki bu ülkeyi paylaşacak adamların ülkelerinde ki insanlar yaşamıyor mu?...............evet yaşıyorlar ama Türk olarak değil

Ben siyaseti seven biri değilim ki herhangi bir partiye karşı sempatim de yok ama elimi vidanıma koyduğumda rahat değilim, acaba dedelerimiz nenelerimiz bu vatan ona buna peşkeş çekilsin diye mi canlarını feda ettiler? Çok şükür henüz hala yerlerinde huzurla yatıyorlar belki de yatmıyorlar...

Ruhları Şad Olsun...

Umuyorum ki bu sonucu isteyenler pişman olmaz..

Ben hiçbi partiyi ve genel başkanlaırnı sevmem. Hepsinin ne olduğu zaten belli.. Ama bu anayasa değişikliğiydi parti seçimi değil. Bunun için herkesin ülke çıkarı içinn oy vermesi gerekirdi. Bn AKP yi seviorm bn CHPliyim fln die değil..

Bn şöyle düşünüyorum. Kim hazırlamış olursa olsun bu anayasa hep hükümetin ve yandaşlarını koricak. O yüzden tüm partilerin işine gelio ama sırf muhalefetlik olsn die HAYIR dedi çoğu kesim.. Şöyle düşününn CHP iktidara geçerse 2 sene sonra nolcak? Su an AKPye tanınan haklar ayrıcalıklar ve koruma ona da sağlanıcak. Partilerle bi ilgisi yokdu bnce bu referandumun..
+
Bu referanduma karşı çıkmamın en büyük sebebi de 24 maddenin hepsine birden ya evet ya hayır demeye zorlanmamızdı. Bu gbi paketlerin aslında teker teker oylamaya sunulması gerekirdi ama sırf kendi çıkarları içinn tamamını referanduma sundular ve biz bi kaç madde içn kendi geleceğimizi çöpe attık..

Dedğim gibi umarm pişman olunmaz bu sonuclardan..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri