Red Sparrow (Kızıl Serçe) - 2018

mortal00

Kayıtlı Üye
MV5BMTA3MDkxOTc4NDdeQTJeQWpwZ15BbWU4MDAxNzgyNTQz._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

Yönetmen: Francis Lawrence
Senaryo: Justin Haythe, Jason Matthews (Kitap)
Oyuncular: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Jeremy Irons, Charlotte Rampling, Joely Richardson, Bill Camp, Sakina Jaffrey, Douglas Hodge, Mary-Louise Parker, Ciarán Hinds, Thekla Reuten, Sebastian Hülk, Sergei Polunin, Sasha Frolova
Ülke: ABD
Tür: Dram, Gizem, Gerilim
IMDb: 6,6
Metascore: 53
Vizyon Tarihi: 2 Mart 2018
Süre: 140 Dakika
Ödüller: 7 adaylık.
Bütçe: $69,000,000
Hasılat: $151,572,634

Dominika Egorova (Jennifer Lawrence), Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan sparrow olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir, fakat kişiliksizleştirme eğitimi süreci süresince benlik hissini savunmak için mücadele eder. Haksız bir sistemde kendi gücünü bulması, programın en kuvvetli varlıklarından biri olarak yükselmesine yol açar. İlk hedefi ajansın Rus istihbarat alanına en hassas nüfuzunu sağlayan CIA yetkilisi Nate Nash'dir (Joel Edgerton). 2 genç görevli kariyerlerini, bağlılıklarını ve her 2 ülkenin güvenliğini tehdit eden bir aldatmacaya düşerler.

Çok koyu tonlara sahip. Vasatın üstüne sayılabilecek bir film. Jennifer Lawrence hatırına izledim. Daha iyi şeyler beklerdim.

---> Red Sparrow (Kızıl Serçe) - 2018

Büyük ihtimalle beklentimi çok düşük tutarak izlediğim için ben filmden oldukça keyif aldım. Uzun olmasına rağmen sıkmadı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri