Recep İvedik'in En Bomba SözüLERI

MyRoSe

Bayan Üye

Evet ArkadaşLar aramızda Recep İvedik fiLminin fragmanını izLeyen vardır izLemeyenLer youtube'ta aratabiLirsizce Şahan'ın En bomba sözü hangisi ?

- Aç şu camı mamı bu ne kokuyo apış arası kokuyo resmen ya
- Gonuşma Lann
- Kapı benim kapım oLduğundan bir probLem yok
- Bu ne saçma hayat bu ne dingiL hayat ya bu ne kopuk hayat bu ne manyak yaşam tarzı ya bu ne bok emmi ya
- Merhaba ben murat => Recep İvedik => Koyayımda Tur at
- Rock'n Coke gibisin çadır kurmak istiyorum
- Çünkü ben birazcık agresifim komplexliyim amma perdeLerimi kaLdırdığımdada kedi gibi bir insanım
- SaLih abi sen facebook'a üye misin ? saLih abi => değiLim ama iyi birşeyse oLabiLirim / Şahan => Boşver hiç buLaşma zaten çok ameLe kaynıyo bende çıkmayı düşünüyorum ...
Merhaba ben murat => Recep İvedik => Koyayımda Tur at
Sen o 20 lirayı cebe indiragandimi yapacan hee çakall
Rock n Coke gibisin çadır kurmak istiyorum.
Bu ne saçma hayat bu ne dingiL hayat ya bu ne kopuk hayat bu ne manyak yaşam tarzı ya bu ne bok emmi ya

- Çünkü ben birazcık agresifim komplexliyim amma perdeLerimi kaLdırdığımdada kedi gibi bir insanım

Favorim Bu SözLeri iyiden iyiye qüLdürüyor (;bu pazar gunu ızlıycem inş:) arkimle:D

burasına kopuyorum.

hehe süper yhaa

- Gonuşma Lann

bunu semh çok hoşş söylüyoo :D:D aynı sesi çıkara bilyoo hehe hahaha

Bu ne saçma hayat bu ne dingiL hayat ya bu ne kopuk hayat bu ne manyak yaşam tarzı ya bu ne bok emmi ya

bende izledim....tipleme çok güsel aslında espriler,,konuşma tarzı süper....ama bazı yerleri gerçekten kötü..... mesela ivedikin denize dalıp kaybolduğunda,,bir sahile çıktığında orda yapılan film çekimleri iğrençti !!!!! bunun gibi bi kaç yer daha var...
ama genel olarak güseldi beğendim...dewamını bekliorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri