Recep İvedik 4 Rekor Tazeledi

Silencio

Kayıtlı Üye
Recep İvedik 4, vizyona girdiği ilk haftada 1 milyon 641 bin kişi tarafından izlenerek kendisine ait ilk üç gün rekorunu kırdı.

140224_recep.hlarge.jpg

Recep İvedik 4, rekor tazeledi. Şahan Gökbakar’ın başrolünde olduğu film, üç günde 1 milyon 641 bin kişi tarafından izlenerek kendisine ait hafta sonu rekorunu kırdı.

Önceki rekor 1 milyon 209 bin seyirciyle Recep İvedik 2 filmine aitti. Film, 865 salonda gösterime girdi. İlk üç gün hasılatı listesinde ikinci sırada 1 milyon 161 biletle Fetih 1453 yer alıyor.

Box Office Türkiye’nin elde ettiği rakamlara göre, Recep İvedik 3 filmini ise 3 milyon 325 bin kişi izlemişti. 'Düğün Dernek', vizyondaki 12. haftasına girerken 6 milyon 600 bin 893 seyirciye ulaşarak, 'Fetih 1453'ün, "en çok izlenen yerli filmi" unvanını aldı.​

---> Recep İvedik 4 Rekor Tazeledi

Dünyada bi ben sevmeyecek olsam bile bu karakteri sevmemekte ısrar ediyorum. :)

Sevenlere lafım yok tabii.
Tazelesin bakalım rekorlarını

daha 4 5 gun oldu :s mıllet harbıden cıldırmıs olmalı helee su tıpe bakk yaa..

bu karakteri bi sevemedim :D

Al bendede okadar. Nesine bakiyorlar bu karekterin. Benim midem bulaniyor :) + adamin boyle bir yan komsusu olsa cinayet sebebi ama filimde gulup kirilip geciyorlar.

Recep ivedik bilmem ne ilk filimde. Okadar reklam oldu bi izleyeyim dedim. Yemin ederim sonuna kadar izleyemedim.
Igrenc hareketlerinde degistim tv yi. Midem bulandi. Elini burbuna soktugu an degistim ve omrumce dahada izlemedim. Bu kacinci bolumunu cektiginden bile haberim yok.
Boyle bir karektere nasil bakiyorlar anlamiyorum. Iggg igrenc.

Zevkler ve renkler meselesi. Bunu idrak etmek cok zor olmamali. Baskalarinin tercihlerine saygi duymayi ogrenmemiz lazim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir ülkede neyin para ettiğine bakarsanız, o ülkede yaşayan çoğunluğun neyden anladığını anlayabilirsiniz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri