ReaLLyRain

ReaLLyRaiN

Bayan Üye
Sayfama Hoşgeldiniz :106:
Öncelikle Bu Sayfayı Okurken Benim Normal Biri Olmadığımı Anlayabilirsiniz :)
Adım Pelinsu 24 Yaşındayım :)

İlk Filme Değinmek İstiyorum Filmler Açısından Kötü Bir Huyum İzlediğim Filme Kitleniyorum :) Şuanda Karayip Korsanları Favorim :D Şu Johny Deep Varya :D Onu Bi Bulsam :D
Sevdiğim Müzikler Genelde Sözsüz Müziklerdir,Oyun Müzikleridir,Film Müzikleridi Vesaire Vesaire :D Bkz Pirates Of The Carribean-Up İs Down Şarkısı :D Ayrıca Hans Zimmerın Müziklerini Çok Seviyorum hahaha
Mısıra Gitmeyi Çok İsterdim Evde Yığınla Mısır İle İlgili Kitap Var :D Mısır Derken Aklıma Geldi Kısırı En Sevdiğim Yemektir Aşığım O Yemeğe :D:36:
Örümcekten Fena Halde Korkarım Küçücüklerden Bile Ama Nedense Tarantuladan Fazla Korkmuorm :DBelkide Görmediğim İçindir :D
Yunan Mitolojisinede İlgim Var Şu Zeus Meus Felan :DYine Aynı Şekilde Uzay İle İLgili bissürü Kitap Var Evde :D
Karakaleme Yeni Başladım Güzel Bir Başlangıç Yaptım :DŞövalyelere,Pegasuslara,Unicornlara Baya Kafayı Takmış Durumdayım. :D
Onun Dışında Çoğunluk Yüksekten Korkar Fareden Korkar Yılandan Korkar.Ben Aksine Yüksekleri Seviorm Fareleri Sevimli Buluorm Yılandan Korkmuorm :174: :D
Hee Söylemiş Oliym Evde Bide Kedim Var Tarçın Diye İran Kedisi...Miskin Tembel Yerinden Kalkmaya Üşenen 3 Yaşında Bir Kedi :)Mama Dışında Bişey Yerse Kusuyor,Miyav Yerine Mırnav Diyor.Anne Kelimesini Öğrenmiş :D Kapıyı Açıyor Manyak hahaha :D
Ekliyorummmmm yeni gelişmeyi Ekledimmmm :D Yeğenim 12 Yaşında Ve Onun Adıda Pelinsu :106:
Daha Sonra Eklerim Hayatımdaki Gelişmeleri :D
AY LAV YU DÜŞLER FORUMU :106:
AYRICA GÜLEN YÜZÜN DOZUNUDA KAÇIRMIŞIM :D

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri