Rapstar Forum , 106 Erhan

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Erhan Hakkındaki Genel Görüşünüzü Bu Başlık Altında Paylaşabilirsiniz..

---> Rapstar Forum , 106 Erhan

erhan forever kankam kendısını butun herkese gosterecek ınanıyodum ordan bırıncı cıkacak...ordakılerın cogundan ıyı...

onu sadece özgüc zorlar ama gecemez:D

çokkk iticii bnce ayrıca dünn jüriye karşı tavrıda ii deildiiii kendinii begenmişşş x)

sen ole san..ewet ası bı cocuktur kolay kolay kımse tutmaz ama oda kımseyı sallamaz...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Soyledıklerı Dogru Bence ..

Fuat cok Artıslık Yaptı ..

Erhanda En Son Gıderken Benı Sahıpsız Sanma Dedı :)

juriyi takmamm dio nedemek bu yarışma sonucdaa.. diooo kaç bin kşiyee konser verdmmmm ben daha ii blirimm falannn begenmişş kndniix)

juriyi takmamm dio nedemek bu yarışma sonucdaa.. diooo kaç bin kşiyee konser verdmmmm ben daha ii blirimm falannn begenmişş kndniix)

fuatsaygısızlık yappmasa emın ol erhan sesını cıkarmazdı artıstlık olsun dıye o hareketlerı yapmaz o tanımasam soylemem fuatın yaptıkları daha cırkın bence hadı dıyelım erhan hata yaptı sen onun abısısınn uyar yapma de ayrıca fuat gercekten adam tutuyor..erhandan daha kotu olanlar erhandan fazla puan verıyor ayrıca rap yarısmasına gıden bı ınsan ve turku okuyan barıs sahnede nası kalıyor...hıc kımse bunu bana acıklıyamaz...

bu arada kankı lınkı nıye kaldırdın beaa:D

fuatsaygısızlık yappmasa emın ol erhan sesını cıkarmazdı artıstlık olsun dıye o hareketlerı yapmaz o tanımasam soylemem fuatın yaptıkları daha cırkın bence hadı dıyelım erhan hata yaptı sen onun abısısınn uyar yapma de ayrıca fuat gercekten adam tutuyor..erhandan daha kotu olanlar erhandan fazla puan verıyor ayrıca rap yarısmasına gıden bı ınsan ve turku okuyan barıs sahnede nası kalıyor...hıc kımse bunu bana acıklıyamaz...

bu arada kankı lınkı nıye kaldırdın beaa:D

erhan nasıll SAHİPsiz deilim dediyeseeee demekkiii BARIŞda sahipsiz deilkiii

smslerle kalmışşştr evttt fuattada suç var ama oo sonuçtaaa kendini

begenmişlik yapmıycaktııııı !!

Reklam olmasın dıe kaldırdım burda konusalım :p :)

erhan nasıll SAHİPsiz deilim dediyeseeee demekkiii BARIŞda sahipsiz deilkiii

smslerle kalmışşştr evttt fuattada suç var ama oo sonuçtaaa kendini

begenmişlik yapmıycaktııııı !!

ewet jurıde bulunan gızlı bı el tuttu onu yarısmada..ayrıca senle ben ayrı programları ızlemısız sanırsam..o kendını begenmıslık yapmadı anlatmak ıstedı tam yerıne gıttı..sence neden fuat kagıdı attı yere...bi insana bısey cok dokunmalı kı ole hareketler yapsın;)

ayrıca kankı burda vıdeo paylasamıyozmu yahu:dhemen getırsem su tartısma olayını buraya:D

koyabılırsın vıdeoyu buraya ama sadece vıdeo

kanki damamda demınkıde vıdeoydu:Dhıc tıklamadanmı sıldın yahu ustelık video bızım forumda vardı

once ızlee sonra anlamaya calıs bakalım sence saygısızlıkmı yapıyor...

olabilerrrr sonucdaa benn sadce fikrimii söledmmm sen sadece arkadaşınn olduqu için böle düşünüosun senle aynıı durumda bende olsam belkii böle konuşurum sonucda benmm favorimmmm deill pekte umrumda deill ama akşammm öle biii çıkış yapmasııı pek hoş olmadıı benmm fikrimmm belkii oda kendine qöre haklııı blmemm x)evettt fuatınn kaqıt atmasıı da hoş deildiii ayrıca videonuz gözükmüoooox)

olabilerrrr sonucdaa benn sadce fikrimii söledmmm sen sadece arkadaşınn olduqu için böle düşünüosun senle aynıı durumda bende olsam belkii böle konuşurum sonucda benmm favorimmmm deill pekte umrumda deill ama akşammm öle biii çıkış yapmasııı pek hoş olmadıı benmm fikrimmm belkii oda kendine qöre haklııı blmemm x)evettt fuatınn kaqıt atmasıı da hoş deildiii ayrıca videonuz gözükmüoooox)

video yu ben goruyorum:)favorınde olmaya bılır umrundada olmaya bılır ama anlamadan dınlemeden yargılamanda benı ılgılendırır;)semıyosan destekledıgın kısının sayfasına gıder oraya yazarsın neden buraya gelıp polemık yaratıyosun ozaman...bole bakıldıgımızdada senın bu konusma seklın yanlıs;)

konu böle açılmışşş erhanı sevenler diee açılmamışşş :D:D

benim kötüü bi niyetim yoktuuuuu sadece yorum yaptımmmm kötüü brii diilimmm kötüü konuştuqumuda düşünmüorumm eqer ordann öle gösüküosaa özür dilerimm:S:S:S

konu böle açılmışşş erhanı sevenler diee açılmamışşş :D:D

benim kötüü bi niyetim yoktuuuuu sadece yorum yaptımmmm kötüü brii diilimmm kötüü konuştuqumuda düşünmüorumm eqer ordann öle gösüküosaa özür dilerimm:S:S:S

yok ozur dılenecek bısı yok ama bana bıraz on yargılı gıbı geldınız ondan dolayı...nese bu arada vıdeo gozukuyor;)dıger arkadaslarada sordum acaba gercekten gozukmuyomu sadece ben mı goruyorum dıye ama vıdeo gozukuyormus;)

wulla wideoo gözükmüo bndee:s:S

pekiii bu konu burda kapansınnn bakalımmm çok uzadıı sen haklısınn bennn yanlış düşünüom:s:S

bence yarışmada en sağlam olan yarışmacı tek geçerim Erhanı eğerki kndini geliştirirse çok iyi yerlere gelir..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri