Erhan Hakkındaki Genel Görüşünüzü Bu Başlık Altında Paylaşabilirsiniz..
juriyi takmamm dio nedemek bu yarışma sonucdaa.. diooo kaç bin kşiyee konser verdmmmm ben daha ii blirimm falannn begenmişş kndniix)
fuatsaygısızlık yappmasa emın ol erhan sesını cıkarmazdı artıstlık olsun dıye o hareketlerı yapmaz o tanımasam soylemem fuatın yaptıkları daha cırkın bence hadı dıyelım erhan hata yaptı sen onun abısısınn uyar yapma de ayrıca fuat gercekten adam tutuyor..erhandan daha kotu olanlar erhandan fazla puan verıyor ayrıca rap yarısmasına gıden bı ınsan ve turku okuyan barıs sahnede nası kalıyor...hıc kımse bunu bana acıklıyamaz...
bu arada kankı lınkı nıye kaldırdın beaa
erhan nasıll SAHİPsiz deilim dediyeseeee demekkiii BARIŞda sahipsiz deilkiii
smslerle kalmışşştr evttt fuattada suç var ama oo sonuçtaaa kendini
begenmişlik yapmıycaktııııı !!
olabilerrrr sonucdaa benn sadce fikrimii söledmmm sen sadece arkadaşınn olduqu için böle düşünüosun senle aynıı durumda bende olsam belkii böle konuşurum sonucda benmm favorimmmm deill pekte umrumda deill ama akşammm öle biii çıkış yapmasııı pek hoş olmadıı benmm fikrimmm belkii oda kendine qöre haklııı blmemm x)evettt fuatınn kaqıt atmasıı da hoş deildiii ayrıca videonuz gözükmüoooox)
Erhan Hakkındaki Genel Görüşünüzü Bu Başlık Altında Paylaşabilirsiniz..
konu böle açılmışşş erhanı sevenler diee açılmamışşş
benim kötüü bi niyetim yoktuuuuu sadece yorum yaptımmmm kötüü brii diilimmm kötüü konuştuqumuda düşünmüorumm eqer ordann öle gösüküosaa özür dilerimm:S:S:S
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.