Eveeet arkadaslar bildiğiniz üzere televizyonlarda bi yarısma tutkusudur gidiyo Burada yapılan saçma yarısmalardan birini yerioruz İsim yoq.. Göksu*ma tşkler yardımları için :106:
efendim hikayemiz bir evde gelinlik kızlarla damatlık erkekler
arasında geçmekte..
Sunucumuz: Spook_GirL
yarışmanın içeriği tamamen hayal ürünüdür sanal reklam içermektedir!
< Tanışma Günü >
İçeri ilk GFBuğra girer..
GFbuğra: Daha kimse gelmemiş bunlar repleri nere sakladılar acaba buralarda biyerleremı soktular
pesinden FuLLmoon gelir..
FuLLmoon: merhaba
GFBuğra: şeyy saçlarım bozuldu da ayna arıyodum canlı yayına gıremeden düzeltiyim diye
FuLLmoon: gayet iyi ama
GFbuğra: saol biliorum da olsun ( sevdim bu kızı ben be gözlere bak maşallah hahaha)
canlı yayına az kala doluşmaya baslarlar.herkes çevresıne bakınıp konusmaktadır
Çakma_Şeitan: Merhaba gençlik
By_CheqiCi: Oo kıza bak yaa forum sandı galiba burayı La evlenmeye geldin buraya bide daracık giyinmiş bunla evlenirsem katil olurum ben hahaha
PhoqLu: Bana göre biri yok burda ya ben Ercanımı istiyorum :147: ah anne ahh :s
RaPPer_GirL: burdada evlenemezsem artık pes dicem annem kursun turşumu hahaha
Karanlık: Bana göre biri yok sanki burda
GFbuğra: ah ah izmir yollarına düşmekten yoruldum belkı burdadır kısmetım seversem evlencem bukez annem torun ıstıyo artık ya hahaha
EndLesS: ne güzel kızlar var yaa cennete mı dustum ben zaaa kravat mı papyon mu die çok düşündum ve papyonda karar kıldım off kızlar beğenır mı kı dalgaya almasınlar beni hahaha
ve içeriye sunucumuz Spook_GirL gırer..
Spook_GirL: hazır mıyız çocuklar? kameraman senin saçın ii olmamıs asistan makyajın abartı bn özenip geliyim siz pijama partisine gelir gibi gelin hahaha neyse bugünlük böle olsun başlayalım bıtsın su program gerıyo beni:s ısıklar yüzümü kırıştırcak genc yasımda hahaha
yönetmen: bu format ucuz die bizim kapıcının çocuundan aldık tutar inş. hahaha tutmazsa belimizi doğrultamayız bi daha kriz var kriz neyse hadı kayıtt başlaa
Spook_GirL: Merhaba merhaba sayın seyırcıler...
Sayın studyodakı mısafırler ve yarısmacı arkadslar
FuLLmoon: ayh bayılazam ne cok uzattı :'(
Karanlık: he ya ben daralırım böyle gelemem
Spook_GirL: beğenmiosanız ne geldiniz lan öhöm neyse
Spook_GirL: evet bugun yenı kısmetlı bol paralı bır yarısmanın ılk günündeyız
şimdi yarısmacı arkadaslarımızı tanıyalım
vtr'lere gırelım sayın yönetmenım
..hmm vtr kayıtları çalındı anladım napalım içerde tanışırlar artık bizde öle tanırız hahaha
.......
Spook_GirL: evett bugunluk bukadr canlı yayın sonrasında da 15.oo-00.00 arası (yanı butun
gun ev canlı canlı görüntülenecektir hahaha .evden evlenemden ayrılanların turşusu bızzat
tarafımdan kurulacak iyi gunler sayın ızleyıcıler mutlu kalın hoscakalınnn
canlı yayın sonrası evde durumlar
PhoqLu: Pff ercanımı istiom ben banane:147:
Kızlar hemen bıyana toplasıp konusmaya baslar
Çakma Şeitan: EndLesS i tuttum ben
Karanlık: cok seker cocuk evet
Çakma_Şeitan: :91:
RaPPer_GirL: ilk girdiğim andan beri (henüz 2 saatır ) gözlerim By_CheqiCi nde Tipine bittim yaa :67:
FuLLmoon: duruşa endama tip karizmaya gözlere bak GFBuğra
By_CheqiCi: geçıyodumda duydum kımın durusuna endamına bakıosunuz inci hanım
FuLLmoon: Iııı seyy Beyzanın
By_CheqiCi: Hıı eet gerçekten güzel kız
RaPPer_GirL: :91:
FuLLmoon: hahaha
öbur tarafta erkekler aralarında konusmaktadır
GFbuğra: sahra cık git ya cık ya da söleyin ercanı da alsınlar wala yaa ayy geçtim herseyden evlenin kurtulalım ya hahaha
By_CheqiCi: şu rapci kız benim lan vallaha bi terslerim tersimi bilmezsiniz hahaha
EndLesS: rapci kız heee
Cambaz: uyuz oldum zaten yalvarsan bakmam la ona uzaa dedı bana :19: hahaha
EndLesS: Off Hilal fena Hilal :67:
Damir: benım kımsede gözum yok.ah ah ankara ama unutcam artık burdan cıkarken kalbımde baska bı güzel olcak (gene sıırsel konusduk anasını satım).
kameramana para uzatır. olum ordan içki kapın gelin efkarlandım üstü senin olsun hahaha Buğra içeriz dmi
GFBuğra: içeriz ya içmez miyiz
Cambaz: bakalım benım gönlum kıme kaycak burda yokkı upuzun saçlarıyla benı gönlune çekecek sunucu baya güzelmis aslında
By_CheqiCi: olum o bu deil de tuvalette bile kamera var Özel hayat die bişi kalmadı 7 /24 izlenioz
Bakalım kım kıme dum duma kımı kım alcak kımın tursusu kurulacak hahaha
hoş hoş hoş kalın
Evde kaldım kimse almazsa turşumu siz kurun'la kalınn...
arkadaslar diyaloqlar geyik amaçlıdır yanlıs anlasılmasın
efendim hikayemiz bir evde gelinlik kızlarla damatlık erkekler
arasında geçmekte..
Sunucumuz: Spook_GirL
yarışmanın içeriği tamamen hayal ürünüdür sanal reklam içermektedir!
< Tanışma Günü >
İçeri ilk GFBuğra girer..
GFbuğra: Daha kimse gelmemiş bunlar repleri nere sakladılar acaba buralarda biyerleremı soktular
pesinden FuLLmoon gelir..
FuLLmoon: merhaba
GFBuğra: şeyy saçlarım bozuldu da ayna arıyodum canlı yayına gıremeden düzeltiyim diye
FuLLmoon: gayet iyi ama
GFbuğra: saol biliorum da olsun ( sevdim bu kızı ben be gözlere bak maşallah hahaha)
canlı yayına az kala doluşmaya baslarlar.herkes çevresıne bakınıp konusmaktadır
Çakma_Şeitan: Merhaba gençlik
By_CheqiCi: Oo kıza bak yaa forum sandı galiba burayı La evlenmeye geldin buraya bide daracık giyinmiş bunla evlenirsem katil olurum ben hahaha
PhoqLu: Bana göre biri yok burda ya ben Ercanımı istiyorum :147: ah anne ahh :s
RaPPer_GirL: burdada evlenemezsem artık pes dicem annem kursun turşumu hahaha
Karanlık: Bana göre biri yok sanki burda
GFbuğra: ah ah izmir yollarına düşmekten yoruldum belkı burdadır kısmetım seversem evlencem bukez annem torun ıstıyo artık ya hahaha
EndLesS: ne güzel kızlar var yaa cennete mı dustum ben zaaa kravat mı papyon mu die çok düşündum ve papyonda karar kıldım off kızlar beğenır mı kı dalgaya almasınlar beni hahaha
ve içeriye sunucumuz Spook_GirL gırer..
Spook_GirL: hazır mıyız çocuklar? kameraman senin saçın ii olmamıs asistan makyajın abartı bn özenip geliyim siz pijama partisine gelir gibi gelin hahaha neyse bugünlük böle olsun başlayalım bıtsın su program gerıyo beni:s ısıklar yüzümü kırıştırcak genc yasımda hahaha
yönetmen: bu format ucuz die bizim kapıcının çocuundan aldık tutar inş. hahaha tutmazsa belimizi doğrultamayız bi daha kriz var kriz neyse hadı kayıtt başlaa
Spook_GirL: Merhaba merhaba sayın seyırcıler...
Sayın studyodakı mısafırler ve yarısmacı arkadslar
FuLLmoon: ayh bayılazam ne cok uzattı :'(
Karanlık: he ya ben daralırım böyle gelemem
Spook_GirL: beğenmiosanız ne geldiniz lan öhöm neyse
Spook_GirL: evet bugun yenı kısmetlı bol paralı bır yarısmanın ılk günündeyız
şimdi yarısmacı arkadaslarımızı tanıyalım
vtr'lere gırelım sayın yönetmenım
..hmm vtr kayıtları çalındı anladım napalım içerde tanışırlar artık bizde öle tanırız hahaha
.......
Spook_GirL: evett bugunluk bukadr canlı yayın sonrasında da 15.oo-00.00 arası (yanı butun
gun ev canlı canlı görüntülenecektir hahaha .evden evlenemden ayrılanların turşusu bızzat
tarafımdan kurulacak iyi gunler sayın ızleyıcıler mutlu kalın hoscakalınnn
canlı yayın sonrası evde durumlar
PhoqLu: Pff ercanımı istiom ben banane:147:
Kızlar hemen bıyana toplasıp konusmaya baslar
Çakma Şeitan: EndLesS i tuttum ben
Karanlık: cok seker cocuk evet
Çakma_Şeitan: :91:
RaPPer_GirL: ilk girdiğim andan beri (henüz 2 saatır ) gözlerim By_CheqiCi nde Tipine bittim yaa :67:
FuLLmoon: duruşa endama tip karizmaya gözlere bak GFBuğra
By_CheqiCi: geçıyodumda duydum kımın durusuna endamına bakıosunuz inci hanım
FuLLmoon: Iııı seyy Beyzanın
By_CheqiCi: Hıı eet gerçekten güzel kız
RaPPer_GirL: :91:
FuLLmoon: hahaha
öbur tarafta erkekler aralarında konusmaktadır
GFbuğra: sahra cık git ya cık ya da söleyin ercanı da alsınlar wala yaa ayy geçtim herseyden evlenin kurtulalım ya hahaha
By_CheqiCi: şu rapci kız benim lan vallaha bi terslerim tersimi bilmezsiniz hahaha
EndLesS: rapci kız heee
Cambaz: uyuz oldum zaten yalvarsan bakmam la ona uzaa dedı bana :19: hahaha
EndLesS: Off Hilal fena Hilal :67:
Damir: benım kımsede gözum yok.ah ah ankara ama unutcam artık burdan cıkarken kalbımde baska bı güzel olcak (gene sıırsel konusduk anasını satım).
kameramana para uzatır. olum ordan içki kapın gelin efkarlandım üstü senin olsun hahaha Buğra içeriz dmi
GFBuğra: içeriz ya içmez miyiz
Cambaz: bakalım benım gönlum kıme kaycak burda yokkı upuzun saçlarıyla benı gönlune çekecek sunucu baya güzelmis aslında
By_CheqiCi: olum o bu deil de tuvalette bile kamera var Özel hayat die bişi kalmadı 7 /24 izlenioz
Bakalım kım kıme dum duma kımı kım alcak kımın tursusu kurulacak hahaha
hoş hoş hoş kalın
Evde kaldım kimse almazsa turşumu siz kurun'la kalınn...
arkadaslar diyaloqlar geyik amaçlıdır yanlıs anlasılmasın
Son düzenleme: