RaPizM^^ vE RaPPer_GirL İftiHaRLa sUnaR.. (:

RaPizM^^

Bayan Üye
Eveeet arkadaslar bildiğiniz üzere televizyonlarda bi yarısma tutkusudur gidiyo:D Burada yapılan saçma yarısmalardan birini yerioruz:D İsim yoq.. Göksu*ma tşkler yardımları için :106:

efendim hikayemiz bir evde gelinlik kızlarla damatlık erkekler
arasında geçmekte..
Sunucumuz: Spook_GirL:D

yarışmanın içeriği tamamen hayal ürünüdür sanal reklam içermektedir! :D:D

< Tanışma Günü >

İçeri ilk GFBuğra girer..

GFbuğra: Daha kimse gelmemiş:D bunlar repleri nere sakladılar acaba:D buralarda biyerleremı soktular :D

pesinden FuLLmoon gelir..

FuLLmoon: merhaba :)
GFBuğra: şeyy saçlarım bozuldu da ayna arıyodum canlı yayına gıremeden düzeltiyim diye :D:D
FuLLmoon: gayet iyi ama :D
GFbuğra: saol :) biliorum da olsun:D:D ( sevdim bu kızı ben be gözlere bak maşallah hahaha)

canlı yayına az kala doluşmaya baslarlar.herkes çevresıne bakınıp konusmaktadır :D:D

Çakma_Şeitan: Merhaba gençlik:D
By_CheqiCi: Oo kıza bak yaa forum sandı galiba burayı:D La evlenmeye geldin buraya bide daracık giyinmiş bunla evlenirsem katil olurum ben hahaha
PhoqLu: Bana göre biri yok burda ya ben Ercanımı istiyorum :147: ah anne ahh :s
RaPPer_GirL: burdada evlenemezsem artık pes dicem annem kursun turşumu hahaha
Karanlık: Bana göre biri yok sanki burda:D
GFbuğra: ah ah izmir yollarına düşmekten yoruldum belkı burdadır kısmetım:D:D seversem evlencem bukez annem torun ıstıyo artık ya hahaha
EndLesS: ne güzel kızlar var yaa cennete mı dustum ben zaaa kravat mı papyon mu die çok düşündum ve papyonda karar kıldım off kızlar beğenır mı kı dalgaya almasınlar beni hahaha

ve içeriye sunucumuz Spook_GirL gırer..

Spook_GirL: hazır mıyız çocuklar? kameraman senin saçın ii olmamıs:D asistan makyajın abartı:D bn özenip geliyim siz pijama partisine gelir gibi gelin hahaha neyse bugünlük böle olsun başlayalım bıtsın su program gerıyo beni:s ısıklar yüzümü kırıştırcak genc yasımda hahaha

yönetmen: bu format ucuz die bizim kapıcının çocuundan aldık tutar inş. hahaha tutmazsa belimizi doğrultamayız bi daha kriz var kriz:D:D neyse hadı kayıtt başlaa :rolleyes:

Spook_GirL: Merhaba merhaba sayın seyırcıler...
Sayın studyodakı mısafırler ve yarısmacı arkadslar :D:D

FuLLmoon: ayh bayılazam ne cok uzattı :'(
Karanlık: he ya ben daralırım böyle gelemem :D:D
Spook_GirL: beğenmiosanız ne geldiniz lan :D öhöm neyse :D
Spook_GirL: evet bugun yenı kısmetlı bol paralı bır yarısmanın ılk günündeyız :)
şimdi yarısmacı arkadaslarımızı tanıyalım:D:D
vtr'lere gırelım sayın yönetmenım
..hmm vtr kayıtları çalındı anladım:D:D napalım içerde tanışırlar artık bizde öle tanırız hahaha

.......

Spook_GirL: evett bugunluk bukadr canlı yayın sonrasında da 15.oo-00.00 arası (yanı butun
gun ev canlı canlı görüntülenecektir hahaha .evden evlenemden ayrılanların turşusu bızzat
tarafımdan kurulacak:D:D iyi gunler sayın ızleyıcıler mutlu kalın hoscakalınnn :D:D

canlı yayın sonrası evde durumlar:D:D

PhoqLu: Pff ercanımı istiom ben banane:147:

Kızlar hemen bıyana toplasıp konusmaya baslar :D:D

Çakma Şeitan: EndLesS i tuttum ben :D
Karanlık: cok seker cocuk evet :D
Çakma_Şeitan: :91:
RaPPer_GirL: ilk girdiğim andan beri (henüz 2 saatır :D) gözlerim By_CheqiCi nde:D:D Tipine bittim yaa :67:
FuLLmoon: duruşa endama tip karizmaya gözlere bak :D GFBuğra :D
By_CheqiCi: geçıyodumda duydum kımın durusuna endamına bakıosunuz inci hanım:D
FuLLmoon: Iııı seyy :D Beyzanın :p
By_CheqiCi: Hıı eet gerçekten güzel kız:D
RaPPer_GirL: :91:
FuLLmoon: hahaha

öbur tarafta erkekler aralarında konusmaktadır :D:D

GFbuğra: sahra cık git ya cık ya da söleyin ercanı da alsınlar wala yaa:D:D ayy geçtim herseyden evlenin kurtulalım ya hahaha
By_CheqiCi: şu rapci kız benim lan vallaha bi terslerim tersimi bilmezsiniz hahaha
EndLesS: rapci kız heee :D
Cambaz: uyuz oldum zaten yalvarsan bakmam la ona uzaa dedı bana :19: hahaha
EndLesS: Off Hilal fena Hilal :rolleyes: :67:
Damir: benım kımsede gözum yok.ah ah ankara ama unutcam artık burdan cıkarken kalbımde baska bı güzel olcak:D (gene sıırsel konusduk anasını satım:D:D).
kameramana para uzatır. olum ordan içki kapın gelin efkarlandım üstü senin olsun hahaha Buğra içeriz dmi :rolleyes:
GFBuğra: içeriz ya içmez miyiz :rolleyes:
Cambaz: bakalım benım gönlum kıme kaycak:D burda yokkı upuzun saçlarıyla benı gönlune çekecek:D sunucu baya güzelmis aslında :rolleyes:
By_CheqiCi: olum o bu deil de tuvalette bile kamera var:D Özel hayat die bişi kalmadı 7 /24 izlenioz:D:D

Bakalım kım kıme dum duma kımı kım alcak kımın tursusu kurulacak hahaha
hoş hoş hoş kalın :rolleyes:
Evde kaldım kimse almazsa turşumu siz kurun'la kalınn...:D:D

arkadaslar diyaloqlar geyik amaçlıdır yanlıs anlasılmasın :rolleyes:

Son düzenleme:
---> RaPizM^^ vE RaPPer_GirL İftiHaRLa sUnaR.. :)

hahaha süper olmuş gerçekten emeğinize sğlık..::D:D:D

+rep

Cambaz: bakalım benım gönlum kıme kaycak:D burda yokkı upuzun saçlarıyla benı gönlune çekecek:D sunucu baya güzelmis aslında :rullers

:D sunucuya bakıLmaz o sizin veLinimetiniz ayıp..terbiyesis :D

cok qüzeLdi kübom saoL kankacm :) + qksum cadım ßenim :50: +rep

Kübra tmm yanLışın yok no probLem :D (anLadın sen ) :D

TşkLer qüseLdi + rep :p

Benide yarışmaya aLsaydınız keşke :D Sahra dayanamıyo bensiz :p hahaha hahaha

tşk.Ler süperdi :D

+rep :D

güzeldi canım + rep :p

By_CheqiCi: olum o bu deil de tuvalette bile kamera var:D Özel hayat die bişi kalmadı 7 /24 izlenioz:D:D

burda koptum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri