Terk-i diyar
Bayan Üye
Terk-i diyar:En büyük hayalin nedir ?
Rapizm:kariyer sahibi mutlu bi ömür
Terk-i diyar:SüprizLeri severmisin?
Rapizm:kim sevmez ki
Terk-i diyar:peki Hayatin karsina cikardigi suprizLeri severmisin ?
Rapizm:hayat herzaman istediğimiz gibi olmuo..doal olarak karsıma herzaman ii sürprizlerle cıkmaz
Terk-i diyar:GözLerin renkLimi ?
Rapizm:siyah
Terk-i diyar:SacLarin ne renk?
Rapizm:kahverenqi
Terk-i diyar:Ne tarz giyinirsin?
Rapizm:Mini etekLer,eLbiseLer,kokoş tarzı
Terk-i diyar:hahaha güseL.. Hayatında eksikLiğini hissettiğin en önemLi şey nedir ?
Rapizm:Öle bişe olmadı hiç
her dediğim oldu her zaman allahıma bnlerce sükr
Terk-i diyar: Kendini 3 keLime iLe sınırLamış oLsan hangi sıfatLarı kuLLanırdın?
Rapizm:saf (kunta sor bunu ii bilir neden oldunu )
delidolu
yardımsever
Terk-i diyar: Hayat feLsefen nedir?
Rapizm:ye iç cos hayat çok bos
=)
Terk-i diyar:oh ne güzel yandan yandan Sence zor oLan hayatmıdır yoksa hayatı zor kıLan insanoğLumu ?
Rapizm:hayatı zor kılan insanoqludur..nasıl bakarsan öle görürsün
Terk-i diyar: Hayatın karşısında aLmış oLduğun en önemLi ders nedir diye sorsam ?
Rapizm:abi bu sorular ne
hahaha sıkıstırma yazık bana hahaha
Terk-i diyar:bananeee höhöhöyt sen kendine soru sorsan ne sorardın.
?
Rapizm:benden memnun musun
hahaha
Terk-i diyar:çokk
ArkadaşLarını seçerken onLarda ne gibi özeLLikLer ararsın..?
Rapizm:karakter olarak herkesle ii anlasırım..kişisel olarak bi sorunum kmseyle yok,arkadaslarımın da bnm gibi olması aradıım tek sart
Terk-i diyar:Hakettiğine inanıyorsan sana yanLış yapmış birine 2. bi şans verirmisin..?
Rapizm:ben ne olursa olsun napmıs olursa olsun her insanın 2. sansı hakettiini düşünürüm ama 3 olmas.
Terk-i diyar:Ben seni çok seviom.. sende beni sevion mu kız çiğit
Rapizm:bayılıom yafrum sana hayranınım abla bi imza be hahaha
Terk-i diyar::50: öhöömm sorulara devamm tükürük yarışı yapar mısın
Rapizm:ıyyy çok banel.. :2: uqrasamam daa önemli işlerim var :2:
Terk-i diyar:komşunun çocuğuna babasına tinerci demeyi öğretebilirmisin
Rapizm:abi bu ne be hahaha soru kalitesinin arttırılmasını istiom hahaha yetkili kişi bu sese kulak ver hahaha
Terk-i diyar:ölemii peki sen istedin
Rapizm:kasınıom bugun cok hahaha
Terk-i diyar:sana göre sevgili
sana göre e$
sana göre insan
sana göre özlem
sana göre hasret
sana göre beklemek
sana göre gitmek
sana göre endi$e
Rapizm:sevgili hakeden kişiyse bi ömür sürebileceim biri..es sadık olmalı paralı ve basarılı olmalı hahaha insan zamanımızda herkese denmio ne yazıkki hahaha özlem özlemek gğzeldir ya =) hasret Allah kmseeye vermesn zor sey olsa gerek..beklemek beklenen gelecekse güseldir .. gitmek bana yakısmaz .. endise azı da fazlası da zarar
Terk-i diyar:hayat senin için nedir?bize kısaca yaşadıgın yaşamak istediğin hayatı anlatır mısın?(kısaca tum yonlerı ile)
Rapizm:çok klise bi söz belki ama hayat bi monotondur..önemli olan dereceye girmen deil o yarısı bitirebilmendir..yasamımdan memnunum hersey istediğim gibi..seviliorum çok sükür bnde herkesi seviorum
Terk-i diyar:Pantolonu gösteren ütüdür.Kadını gösteren gözüdür lafı sence doğrumudur?
Rapizm:ilk defa duyuyorum
Terk-i diyar:dur sen dur hahaha
Rapizm:uyusa bak ya hahaha
Terk-i diyar:denize düşsen yıLana sarıLırmısın ?
Rapizm:yılanın km olduuna baqlı cinsne baqlı kobra mı piton mu nedir yani
Terk-i diyar:ıykkk hahaha soğuk esprilerine doyum olmuor kübracım neyse devam yaptığın en delice şey neydi ?
Rapizm:hahaha maksat sinir etmek söliim bak bizim dershanede bi mat öğretmenimiz vardı ibrahim hoca bütün kızlar hastaydı bu arada hocama sevgiler iddaa sonucu gidip ondan cp nosunu istemiştimhahaha 14*tm o zmnlar hey gidi gnler hey
Terk-i diyar:büyük cesaret hahaha herkesten farklı olarak yani standart şeyler dışında hergün yaptığın sana özel bişiy varmı varsa nedir ?
Terk-i diyar size bir titreşim gönderdi !
Rapizm:hahahahahaha var maske yaparım tabi o halimi kmse görmesn o ayrı
Terk-i diyar:kız maske derken ya şu bnm annemde dioki yoğurt sür cildine anne diom git ya suratım yoğurt mu kokcak hahaha öhööömm nse ciddiyeti bozmayaLım sorulara devam sevemedim karagözlüm filmindeki Şopen karekteri olsaydin azize yani türkan sorayi tavlamak icin kiliktan kiliğa girermiydin veya baska bir muhabbetmi yaratirdin..
Rapizm:hahaha pas
Terk-i diyar:Peki.. bitlimisin kız sen ? hahaha
Rapizm:hı hı çok kasınıom var gibi sanki hahaha
Terk-i diyar:hahahahahaha dilini burnuna değdirebilir misin ? hahahahahaha
Rapizm:merak edipte denemedm be yafrum
Terk-i diyar:bi denesene benim için şimdi hahaha
Rapizm:hacı bi git ya hahaha soru sor sen soru :2:
Terk-i diyar:tamam tamam susdum da Ölü toprağı serpilmiş ne demek? ?
Rapizm:uyusuk mıymıntı demek
Terk-i diyar:Sevgilin yok..Karşıdan sarmaş dolaş bir çift geliyor.o anki düşüncelerin ?
Rapizm:Hop hop yawas olun olanda var olmayanda var hahaha
Terk-i diyar:hahahahahaha güsel.Yalnızlığımız... Yaşamak zorunda olduğumuz beraberliğimiz midir sence
Rapizm:yanlızlık die bişi yok insan kendini yanlızlastırır bnce
Terk-i diyar:Yalnizlikla Bas edebilirmisin?Yani Yalniz Kalmaktan Korkuyormusun?
Rapizm:yoo..bilakis çok severm ama yanlız kalamıorum pek :2:
Terk-i diyar:senin için düşlerforumun önemi ?
Rapizm:olmassa olmas canımı al DF*mı alma .. şka bi yna seviorum buraı burdaki herkezi hepimiz aiLeyiz. sizi seviorum canlarım :106:
Terk-i diyar:eyw gülüm bizde seni :50: mutluluğun tablosunu çizebülürmüsün ?
Rapizm:ya çöp adam bile çizemem bn kuzu hahaha mutluluun rsmini nası çizim
Terk-i diyar:of ya ne kdr çizimsiz bi kızsın hahahahahaha ay saçmaLadm nse soruya geçiorm cano :2: peki sence zuzu ne demek ?
Rapizm:kuzudan türemiş bişe
Terk-i diyar:aşk çikolata gibidir araya fıstıklar girebilir' sözüne yorumun ne olurdu?
Rapizm:katılıorum..ii sndirilmemiş bi ask 3.tekillere muhtactır :2:
Terk-i diyar:yemek seçermisin hiç bilmediğin bi yerde rahatlıkla yemek yermiisn
yoksa kaşık çatal bardak kontrolu yapıp ona göre mi sipariş verirsin?
Rapizm:çok rahatımdır kasmam kendim gibiyim :2:
Terk-i diyar:hmm güsel .. soruLarım nasıL.. beenion mu hahaha
Rapizm:hyr bu ne ya çok kazık hahaha
Terk-i diyar:kız öle sordm beenmion böle sordum beenmionn ne sorim kız sana peki.. benimi dha çok sevion sorularımımı
Rapizm:seni :50:
Terk-i diyar:oyy cnm bliodm bliodm hahaha Df da en sevdiğin üyeLer kim? ?
Rapizm:2-3 kişi dısındakiler herkesi seviorum .. bide özeL kişiLer var bi kç tne onLar kendiLerini bLioLar.. :2:
Terk-i diyar:ben bilmiorum söyLer misin?
Rapizm:abi tek tek saydırma smdi unuturum birini rezil olurum
Terk-i diyar:tamam beee .. peki düşlerforumda bir kşi ile gün geçirme gibi bi imkanın oLsa kmi seçerdin ( sadece bi kşi ) ?
Rapizm:ay cok zor soru.. no comment
Terk-i diyar:bananaaaa duymak istiyorum rum rum rum (senden aLıntı kübrcm ) hahahahahahahahaha
Rapizm:beyza olabilir mesela çk kafadenqi snra hilal ve erenden biri de olabilir kunt ve enesde olabilir sende olabilirsin :2:
Terk-i diyar:bi tne ddik tüm forumu saydın
Rapizm:hangisi olursa secemiorum hepsini çok seviorum :2:
Terk-i diyar:ve son oLarak.. neden bu kadar tatLı ve şekersin ?
Rapizm:bilmem genetik ya hahaha saol btnem sende sekersn :2:
Terk-i diyar:rica ederim hayatım bende tşk ederm hem şekersn ddin die hahaha hemde soruLarımı cevapLadın die :50: kestikkk stoppppp hahaha
Rapizm:kariyer sahibi mutlu bi ömür
Terk-i diyar:SüprizLeri severmisin?
Rapizm:kim sevmez ki
Terk-i diyar:peki Hayatin karsina cikardigi suprizLeri severmisin ?
Rapizm:hayat herzaman istediğimiz gibi olmuo..doal olarak karsıma herzaman ii sürprizlerle cıkmaz
Terk-i diyar:GözLerin renkLimi ?
Rapizm:siyah
Terk-i diyar:SacLarin ne renk?
Rapizm:kahverenqi
Terk-i diyar:Ne tarz giyinirsin?
Rapizm:Mini etekLer,eLbiseLer,kokoş tarzı
Terk-i diyar:hahaha güseL.. Hayatında eksikLiğini hissettiğin en önemLi şey nedir ?
Rapizm:Öle bişe olmadı hiç
her dediğim oldu her zaman allahıma bnlerce sükr
Terk-i diyar: Kendini 3 keLime iLe sınırLamış oLsan hangi sıfatLarı kuLLanırdın?
Rapizm:saf (kunta sor bunu ii bilir neden oldunu )
delidolu
yardımsever
Terk-i diyar: Hayat feLsefen nedir?
Rapizm:ye iç cos hayat çok bos
=)
Terk-i diyar:oh ne güzel yandan yandan Sence zor oLan hayatmıdır yoksa hayatı zor kıLan insanoğLumu ?
Rapizm:hayatı zor kılan insanoqludur..nasıl bakarsan öle görürsün
Terk-i diyar: Hayatın karşısında aLmış oLduğun en önemLi ders nedir diye sorsam ?
Rapizm:abi bu sorular ne
hahaha sıkıstırma yazık bana hahaha
Terk-i diyar:bananeee höhöhöyt sen kendine soru sorsan ne sorardın.
?
Rapizm:benden memnun musun
hahaha
Terk-i diyar:çokk
ArkadaşLarını seçerken onLarda ne gibi özeLLikLer ararsın..?
Rapizm:karakter olarak herkesle ii anlasırım..kişisel olarak bi sorunum kmseyle yok,arkadaslarımın da bnm gibi olması aradıım tek sart
Terk-i diyar:Hakettiğine inanıyorsan sana yanLış yapmış birine 2. bi şans verirmisin..?
Rapizm:ben ne olursa olsun napmıs olursa olsun her insanın 2. sansı hakettiini düşünürüm ama 3 olmas.
Terk-i diyar:Ben seni çok seviom.. sende beni sevion mu kız çiğit
Rapizm:bayılıom yafrum sana hayranınım abla bi imza be hahaha
Terk-i diyar::50: öhöömm sorulara devamm tükürük yarışı yapar mısın
Rapizm:ıyyy çok banel.. :2: uqrasamam daa önemli işlerim var :2:
Terk-i diyar:komşunun çocuğuna babasına tinerci demeyi öğretebilirmisin
Rapizm:abi bu ne be hahaha soru kalitesinin arttırılmasını istiom hahaha yetkili kişi bu sese kulak ver hahaha
Terk-i diyar:ölemii peki sen istedin
Rapizm:kasınıom bugun cok hahaha
Terk-i diyar:sana göre sevgili
sana göre e$
sana göre insan
sana göre özlem
sana göre hasret
sana göre beklemek
sana göre gitmek
sana göre endi$e
Rapizm:sevgili hakeden kişiyse bi ömür sürebileceim biri..es sadık olmalı paralı ve basarılı olmalı hahaha insan zamanımızda herkese denmio ne yazıkki hahaha özlem özlemek gğzeldir ya =) hasret Allah kmseeye vermesn zor sey olsa gerek..beklemek beklenen gelecekse güseldir .. gitmek bana yakısmaz .. endise azı da fazlası da zarar
Terk-i diyar:hayat senin için nedir?bize kısaca yaşadıgın yaşamak istediğin hayatı anlatır mısın?(kısaca tum yonlerı ile)
Rapizm:çok klise bi söz belki ama hayat bi monotondur..önemli olan dereceye girmen deil o yarısı bitirebilmendir..yasamımdan memnunum hersey istediğim gibi..seviliorum çok sükür bnde herkesi seviorum
Terk-i diyar:Pantolonu gösteren ütüdür.Kadını gösteren gözüdür lafı sence doğrumudur?
Rapizm:ilk defa duyuyorum
Terk-i diyar:dur sen dur hahaha
Rapizm:uyusa bak ya hahaha
Terk-i diyar:denize düşsen yıLana sarıLırmısın ?
Rapizm:yılanın km olduuna baqlı cinsne baqlı kobra mı piton mu nedir yani
Terk-i diyar:ıykkk hahaha soğuk esprilerine doyum olmuor kübracım neyse devam yaptığın en delice şey neydi ?
Rapizm:hahaha maksat sinir etmek söliim bak bizim dershanede bi mat öğretmenimiz vardı ibrahim hoca bütün kızlar hastaydı bu arada hocama sevgiler iddaa sonucu gidip ondan cp nosunu istemiştimhahaha 14*tm o zmnlar hey gidi gnler hey
Terk-i diyar:büyük cesaret hahaha herkesten farklı olarak yani standart şeyler dışında hergün yaptığın sana özel bişiy varmı varsa nedir ?
Terk-i diyar size bir titreşim gönderdi !
Rapizm:hahahahahaha var maske yaparım tabi o halimi kmse görmesn o ayrı
Terk-i diyar:kız maske derken ya şu bnm annemde dioki yoğurt sür cildine anne diom git ya suratım yoğurt mu kokcak hahaha öhööömm nse ciddiyeti bozmayaLım sorulara devam sevemedim karagözlüm filmindeki Şopen karekteri olsaydin azize yani türkan sorayi tavlamak icin kiliktan kiliğa girermiydin veya baska bir muhabbetmi yaratirdin..
Rapizm:hahaha pas
Terk-i diyar:Peki.. bitlimisin kız sen ? hahaha
Rapizm:hı hı çok kasınıom var gibi sanki hahaha
Terk-i diyar:hahahahahaha dilini burnuna değdirebilir misin ? hahahahahaha
Rapizm:merak edipte denemedm be yafrum
Terk-i diyar:bi denesene benim için şimdi hahaha
Rapizm:hacı bi git ya hahaha soru sor sen soru :2:
Terk-i diyar:tamam tamam susdum da Ölü toprağı serpilmiş ne demek? ?
Rapizm:uyusuk mıymıntı demek
Terk-i diyar:Sevgilin yok..Karşıdan sarmaş dolaş bir çift geliyor.o anki düşüncelerin ?
Rapizm:Hop hop yawas olun olanda var olmayanda var hahaha
Terk-i diyar:hahahahahaha güsel.Yalnızlığımız... Yaşamak zorunda olduğumuz beraberliğimiz midir sence
Rapizm:yanlızlık die bişi yok insan kendini yanlızlastırır bnce
Terk-i diyar:Yalnizlikla Bas edebilirmisin?Yani Yalniz Kalmaktan Korkuyormusun?
Rapizm:yoo..bilakis çok severm ama yanlız kalamıorum pek :2:
Terk-i diyar:senin için düşlerforumun önemi ?
Rapizm:olmassa olmas canımı al DF*mı alma .. şka bi yna seviorum buraı burdaki herkezi hepimiz aiLeyiz. sizi seviorum canlarım :106:
Terk-i diyar:eyw gülüm bizde seni :50: mutluluğun tablosunu çizebülürmüsün ?
Rapizm:ya çöp adam bile çizemem bn kuzu hahaha mutluluun rsmini nası çizim
Terk-i diyar:of ya ne kdr çizimsiz bi kızsın hahahahahaha ay saçmaLadm nse soruya geçiorm cano :2: peki sence zuzu ne demek ?
Rapizm:kuzudan türemiş bişe
Terk-i diyar:aşk çikolata gibidir araya fıstıklar girebilir' sözüne yorumun ne olurdu?
Rapizm:katılıorum..ii sndirilmemiş bi ask 3.tekillere muhtactır :2:
Terk-i diyar:yemek seçermisin hiç bilmediğin bi yerde rahatlıkla yemek yermiisn
yoksa kaşık çatal bardak kontrolu yapıp ona göre mi sipariş verirsin?
Rapizm:çok rahatımdır kasmam kendim gibiyim :2:
Terk-i diyar:hmm güsel .. soruLarım nasıL.. beenion mu hahaha
Rapizm:hyr bu ne ya çok kazık hahaha
Terk-i diyar:kız öle sordm beenmion böle sordum beenmionn ne sorim kız sana peki.. benimi dha çok sevion sorularımımı
Rapizm:seni :50:
Terk-i diyar:oyy cnm bliodm bliodm hahaha Df da en sevdiğin üyeLer kim? ?
Rapizm:2-3 kişi dısındakiler herkesi seviorum .. bide özeL kişiLer var bi kç tne onLar kendiLerini bLioLar.. :2:
Terk-i diyar:ben bilmiorum söyLer misin?
Rapizm:abi tek tek saydırma smdi unuturum birini rezil olurum
Terk-i diyar:tamam beee .. peki düşlerforumda bir kşi ile gün geçirme gibi bi imkanın oLsa kmi seçerdin ( sadece bi kşi ) ?
Rapizm:ay cok zor soru.. no comment
Terk-i diyar:bananaaaa duymak istiyorum rum rum rum (senden aLıntı kübrcm ) hahahahahahahahaha
Rapizm:beyza olabilir mesela çk kafadenqi snra hilal ve erenden biri de olabilir kunt ve enesde olabilir sende olabilirsin :2:
Terk-i diyar:bi tne ddik tüm forumu saydın
Rapizm:hangisi olursa secemiorum hepsini çok seviorum :2:
Terk-i diyar:ve son oLarak.. neden bu kadar tatLı ve şekersin ?
Rapizm:bilmem genetik ya hahaha saol btnem sende sekersn :2:
Terk-i diyar:rica ederim hayatım bende tşk ederm hem şekersn ddin die hahaha hemde soruLarımı cevapLadın die :50: kestikkk stoppppp hahaha
msn de Rapizm adLı şeker üyemizi röportaJ yapim ddimm iykide yaptm
Son düzenleme: