rapci y£liz

rapci y£liz

Bayan Üye
Selamun Aleyküm.
Adım Yeliz . Yaşım 18 Ankara da doğdum ve ikamet etmekteyim.
Dil öğrencisiyim(ingilizce)
2 kardeşiz ; Ben ve abim.
bir sevdiğim var ve onu herşeyden çok seviyorum .
Benim için önce RABBİM daha sonra o gelir :106:
Aslan burcuyum .
Burcumun özelliklerinin hemen hemen hepsini yansıtıyorum :)
Dostluk , Arkadaşlık kavramına çok değer/önem veririm ki Allaha şükür çok sevdiğim kardeş bildiğim , gördüğüm insanlar çok tanıdım sanal ortamdan.
Kimisine göre sanal kimisine göre sadece adı sanal die gecen bu ortamda çok iyi dostluklar arkadaşlıklar kurdum Elhamdulillah .
Herkese çok fazla değer veriyorum ve de hep bu yüzden kaybediyorum.
Güveniyorum ve güvendiğim her dağa zamanla karlar yağıoo..
Onu bunu geçelimde Rabbim hepimizin gönlüne göre versin , hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. ( inşAllah Amin )
çok kin tutarım işte bu huyumu hiç sevmiyorum.
aslında kıskanç değilim benim olan birşeyi paylaşmak istemiyorum hepsi bu. ;]
Hobilerim ; Müzik dinlemek , şiir kitabı okumak , nette dolaşmak , gezmek , eğlenmek , dostlarla sohbet etmek , şiir yazmak ve şiir okumak , ingilizce pratik , Photoshopla Uğraşmak (Avatar , İmza yapmak).
Fobim ; yılan korkusu vardır bende aşırı !...
Sevdiğim müzik türü ; Rap.
Giyim tarzı : Rahat şeyler , giysilerime göre uygun eşarp :]
Parfüm : Caldion , for away...

Aklıma daha da birşey gelmiyorrr :)) , Merak ettiğiniz birşey olursa sorun bu konu altından :)

---> rapci y£liz

Herkese çok fazla değer veriyorum ve de hep bu yüzden kaybediyorum.

Çoğumuz, verdiğimiz değerler yüzünden kaybedebiliyoruz. Güvene güvene, güven sorunum ortaya çıkacak diye korkmuyor değilim.. =)
GüzeL anLatmıssın, seni tanımak çok güzeLdi canım.. =)

---> rapci y£liz

Çoğumuz, verdiğimiz değerler yüzünden kaybedebiliyoruz. Güvene güvene, güven sorunum ortaya çıkacak diye korkmuyor değilim.. =)
GüzeL anLatmıssın, seni tanımak çok güzeLdi canım.. =)

öle ya :/ . Hep kendimiz gibi sanıyoruz insanları o şekilde yaklaşıyoruz ama elde var koskoca sıfır :/ . Neyse vardır o olanlarda da bi hayır ;]:]

Sağol cnm bnm :) okuyan gözlerine sağlık .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri