Rank denemem

---> Rank denemem

Çalışmaların güzel, fakat kendi görüşümü belirteyim ; Şu an kullanılan ranklar biraz eskidi, yıllardır kullanılıyor evet, fakat foruma tam oturmuş durumda, tasarladığınız ranklar biraz büyük, kaba durur gibime geliyor. :R Bunu olumsuz bir eleştri olarak algılamayın ayrıca. :)

---> Rank denemem

Çalışmaların güzel, fakat kendi görüşümü belirteyim ; Şu an kullanılan ranklar biraz eskidi, yıllardır kullanılıyor evet, fakat foruma tam oturmuş durumda, tasarladığınız ranklar biraz büyük, kaba durur gibime geliyor. :R Bunu olumsuz bir eleştri olarak algılamayın ayrıca. :)

Ben bunlar kullanılsın diye yapmadım ki :kk:
Ben deneme yapıyorum, rank yapmadım şuana kadar öğrenmeye çalışıyorum sadece :dd5f48ab724b3ff6220
Teşek ederim güzel yorumun için.​

---> Rank denemem

Ben bunlar kullanılsın diye yapmadım ki :kk:
Ben deneme yapıyorum, rank yapmadım şuana kadar öğrenmeye çalışıyorum sadece :dd5f48ab724b3ff6220
Teşek ederim güzel yorumun için.​

Farkındayım, yaptığım şey ; forum üzerinde kullanıldığını varsayarak yaptığım bir eleştriydi, rica ederim. :kk:

---> Rank denemem

güzel çalışmalar valla ilk çalışmalara göre..
DF'deki iki harfte büyük olmalı bence bide renkler tam oturdumu

---> Rank denemem

Bence başlangıç iyi lakin biraz daha farklı denemeler de görebiliriz.

Hatta çok beğendimiz olursa forumda kullanabiliriz bile.

---> Rank denemem

Farkındayım, yaptığım şey ; forum üzerinde kullanıldığını varsayarak yaptığım bir eleştriydi, rica ederim. :kk:

Genel itibariyle çok hoş duruyorlar :R

güzel çalışmalar valla ilk çalışmalara göre..
DF'deki iki harfte büyük olmalı bence bide renkler tam oturdumu

Bence başlangıç iyi lakin biraz daha farklı denemeler de görebiliriz.

Hatta çok beğendimiz olursa forumda kullanabiliriz bile.

Cesaretlendirici yorumlarınız için çok tşk ederim arkadaşlar :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri