Banlanan:RaMSesS Banlayan: Asi Ruh Sebep:Atlantis İle Aynı Kişidir Süresiz 55
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 4 Şub 2009 #1 Banlanan:RaMSesS Banlayan: Asi Ruh Sebep:Atlantis İle Aynı Kişidir Süresiz 55
-oZKan- Ceo Admin 4 Şub 2009 #2 ---> RaMSesS BaNNeD teşekkürler .. + Sohbete Dalip Son uyeler ve Reklamlarla iLgilenmeyen Adminlerin Kendi Ban Konusunu açıcam yakında buraya..
---> RaMSesS BaNNeD teşekkürler .. + Sohbete Dalip Son uyeler ve Reklamlarla iLgilenmeyen Adminlerin Kendi Ban Konusunu açıcam yakında buraya..
FıRaT1 Kayıtlı Üye 4 Şub 2009 #3 ---> RaMSesS BaNNeD - oZKan -' Alıntı: teşekkürler .. + Sohbete Dalip Son uyeler ve Reklamlarla iLgilenmeyen Adminlerin Kendi Ban Konusunu açıcam yakında buraya.. Genişletmek için tıkla ... özkan abi ben nasıl tanıicam onu ? mesajları kontrol ediyorum son üyelere bakıyorum ama onun atlantis olduğunu nası anlicam?
---> RaMSesS BaNNeD - oZKan -' Alıntı: teşekkürler .. + Sohbete Dalip Son uyeler ve Reklamlarla iLgilenmeyen Adminlerin Kendi Ban Konusunu açıcam yakında buraya.. Genişletmek için tıkla ... özkan abi ben nasıl tanıicam onu ? mesajları kontrol ediyorum son üyelere bakıyorum ama onun atlantis olduğunu nası anlicam?
-oZKan- Ceo Admin 4 Şub 2009 #4 ---> RaMSesS BaNNeD FıRaT' Alıntı: özkan abi ben nasıl tanıicam onu ? mesajları kontrol ediyorum son üyelere bakıyorum ama onun atlantis olduğunu nası anlicam? Genişletmek için tıkla ... bebeğim neden aLındın . bı senmı varsın zıpır . ortaya soyLedım sanada soyLuyorum her sayfa yenıledıgınızde bakın son uyeLere konu o oLması degıl suan onunla bı sorunumuz yok
---> RaMSesS BaNNeD FıRaT' Alıntı: özkan abi ben nasıl tanıicam onu ? mesajları kontrol ediyorum son üyelere bakıyorum ama onun atlantis olduğunu nası anlicam? Genişletmek için tıkla ... bebeğim neden aLındın . bı senmı varsın zıpır . ortaya soyLedım sanada soyLuyorum her sayfa yenıledıgınızde bakın son uyeLere konu o oLması degıl suan onunla bı sorunumuz yok