Rakion Tanıtım 2

Kensei

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Ben Bu Oyunu 2 seneden Beri Oynuyorum Ve Sizlerle Paylasmak İstedim Oyundaki Bilgilerime Gore Rehberlik Yapayım Ve Online Oyun Oynayanları Beklerim Oyuna. Her neyse

Gelelim oyuna, bu oyunda sıkılma diye bişi yok. çünkü oyunda devamlı exp kazanma(kasma bkz. knight online ) yok. oyunda devamlı savaşarak pvp yaparak level atlıyorsunuz. böylece sıkılma olmuyor.

Oyunda öncelikle stage ve battle diye diye ayrılıyor.
stagede girdiğiniz stageye göre ve map e göre çıkan yaratıkları öldürüyorsunuz.

battle da ise öncelikle oynamak istediğiniz sistemi belirliyorsunuz.

Takım halinde pvp yapabilirsiniz. Golem war ve solo. solo bildiğiniz gibi herkes tek kapışıyorsunuz golem de ise ortadaki altın golemi öldürüp düşen altın silahı alıp karşı takımın golemini öldürüyorsunuz.

Team-Battle da ise iki takıma ayrılıp karşı takımı yok etmeye çalışıyorsunuz.

oyunda 5 sınıf var.
bunlar
Blacksmith(demirci)
Sword man(kılıç adam, warrior)
archer(okçu)
Ninja(assassin, suikastçi diyebiliriz)
Mage(Magician, wizard, büyücü)

parantez içinde diğer anlamlarını yazdım

statları bu şekilde vermelisiniz...

Blacksmith=range + cell dusturicon + move speed
Ninja=attack speed + grip + range
Archer=attack speed + range + move speed
Mage=Range + attack speed + max armor
warrior=Special + attack speed + move speed

karakterleri açıklamaya gelirse bence oyunda en sağlam blacksmith. çümkü en fazla damageyi veren ve defansı en yüksek olan odur. benim level7 blacksmith im var mesela.bs ler topuz kullanır.

sword man; oyunda 3 hit yapabilir. blascksmith ten sonraki en fazla defansa sahip karakter. fazla bs kadar vuramasada 3 hit yaptığı için yani 3 kere ard arda vurdugundan bunu kapatır. ayrıca daha hızlıdır bs den. kılıç kullanır.

ninja; oyunun en seri karakteri. 8 hite çıkabilir ama çok az vurur. hafif kılıçlar kullanır.çok serilerdir. ama defansları azdır

mage; staff tutar. ama çok çok az vurur genellikle büyü yapar.

archer; sağlam bir chardır. fakat canı düşüktür. ok ve bıcak kullanır. 8 atışta bir charı indirebilir. item varsa ve karşısınızda lagger se bilinki öldünüz

evet oyun Q tuşuna basarak ikinci fırlatma için olan silahları elimize alırız. örn. bs eline balta alır. ninja yıldızı alır warrior bıçak alır vs.

oyunda combolar vardır. bunlar.

sağ tuşa 2 saniye basılı tutmak...
w + w + sol tık...
w + w + sağ tık...
sol tık + sağ tık (aynı anda basın)

oyun bu kadar. yazıda statlar hariç her yeri kendim. yazdım. parmaklarım uyuştu denebilir :D

Burdan Resimlerine Bakabilirsiniz.
Link : http://images.google.com.tr/images?um=1&hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:eek:fficial&q=+site:rakion.softnyx.net+rakion+online

Burdanda Videolarına Bakabilirsiniz.
Link : http://www.youtube.com/results?sear...&search=Search&sa=X&oi=spell&resnum=0&spell=1

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri